Схвалено Для Спец.Адміністратора !!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Ніка Мартінс / 28930

2. Особистий нікнейм:
Владосік Снайпс / 45404

3. Суть скарги:

Вітаю!

Шановний Сергій Коваленко, сьогодні між годинами 14:00-16:00 (за київським часом), трапилась така ситуація, а саме під час того як, я насправді знаходився в афк, тримавши намет на центральному ринку, хтось з адміністраторів кікнув мене з ринку. (смію сказати що Ніка Мартінс)
Пару хвилин після того як мене кікнули, я відправився назад на ринок, і зрозумів що на наметі під номером
12 на якому я продавав речі, вже продає свої речі адміністратор Ніка Мартінс, це відразу викликало підозру, що даний адміністратор кікнув мене, для того, щоб взяти собі намет.

І стало цікаво, чи адміни взагалі мають право кікати афк намети для себе, запитавши у ЗГА 04 - отримав негативну відповідь.
Тому, будь ласка, перевірте хто мене кікнув, і хто відразу після мене взяв цей намет, якщо це все насправді зробила
Ніка Мартінс, і якщо це насправді заборонено, то прошу з адміністратором провести бесіду, бо такі ситуації, реально приводять до конфліктів, а з того що я знаю, адміністрація повинна їх вирішувати, а не створювати...
дякую.

P.S- Якщо мене не кікав даний адмін, або взяв намет вже після когось, то вибачаюсь за те, що зробив винною :)

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут

5. Дата походження: 30.05.2024

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю.
Адміністратор отримає покарання, також з адміністратором було проведено строгу бесіду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі