Сергій Адерли
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 11 Тра 2023
- Дописи
- 49
- Реакції
- 46
- Бали
- 18
1. Сервер у діскорді: Західна Україна 02 Сервер 2. Нікнейм теха: Невідомо 3. Особистий нікнейм (Discord): serghiiadderli 4. Суть скарги: Вітаю, шановна технічна підтримка, мене звати Сергій Аддерлі, я колишній адміністратор 02 сервер, після чого був знятий. Я мав деякі питання до керівництва сервера та загалом проекта, очікував на них, зі мною зібралось дуже багато людей, та всі разом ми очікували на ГА або ЗГА, так як люди, які сиділи зі мною в діскорді також мали питання. Після того, як до нас зайшло керівництво, а саме спец.Адміністратор пан Сергій Коваленко, я одразу попередив, що я людина з эмоціями та буду казати, як все є та в своєму стилі, так мені набагато простіше висловити свою думку, на що отримав відповідь позитивну «Давай Серик, рассказывай, что случилось», я почав висловлюватит свою думку, підтримували повний порядок та не створювали галас, ті хто намагався мене перебити, я просив дати змогу мені договорити та потім нададуть слово їм. Після чого під час моєї промови, мене почали переповнювати ємоції, та гравці почали мене заспокоювати, після чого я одразу заспокоївся та продовжив свою промову, за пару хвилин мені прилітає блокування діскорду. Якщо я перегнув, я прошу вибачення, але я одразу попередив, що я емоційні людина, та мені так набагато легше висловити свою думку. Очікую відповіді від керівництва. 5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 06.03.2024