Зачинено Для Спец Адмін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Адерли

Кошовий отаман
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
49
Реакції
46
Бали
18
1. Сервер у діскорді: Західна Україна 02 Сервер 2. Нікнейм теха: Невідомо 3. Особистий нікнейм (Discord): serghiiadderli 4. Суть скарги: Вітаю, шановна технічна підтримка, мене звати Сергій Аддерлі, я колишній адміністратор 02 сервер, після чого був знятий. Я мав деякі питання до керівництва сервера та загалом проекта, очікував на них, зі мною зібралось дуже багато людей, та всі разом ми очікували на ГА або ЗГА, так як люди, які сиділи зі мною в діскорді також мали питання. Після того, як до нас зайшло керівництво, а саме спец.Адміністратор пан Сергій Коваленко, я одразу попередив, що я людина з эмоціями та буду казати, як все є та в своєму стилі, так мені набагато простіше висловити свою думку, на що отримав відповідь позитивну «Давай Серик, рассказывай, что случилось», я почав висловлюватит свою думку, підтримували повний порядок та не створювали галас, ті хто намагався мене перебити, я просив дати змогу мені договорити та потім нададуть слово їм. Після чого під час моєї промови, мене почали переповнювати ємоції, та гравці почали мене заспокоювати, після чого я одразу заспокоївся та продовжив свою промову, за пару хвилин мені прилітає блокування діскорду. Якщо я перегнув, я прошу вибачення, але я одразу попередив, що я емоційні людина, та мені так набагато легше висловити свою думку. Очікую відповіді від керівництва. 5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 06.03.2024

Конан Хелл

Поважний гравець
Реєстрування
8 Кві 2023
Дописи
127
Реакції
186
Бали
48
Я був присутній в діскорді 02 серверу коли Сергій Адерлі хотів поговорити з адміністрацією серверу і проекту. Під час розмови Сергія переповнювали емоції і коли йому зробили зауваження він заспокоївся. Він, як один з найстарших людей на сервері, взяв на себе сміливість донести до адміністрації про порушення, які відбуваються на проекті, за що отримав блокування діскорду. Виходить, що він отримав блокування за те що висловлював свою думку. Виходить, що гравцям треба грати мовчки, і "хавати" все що робиться на проекті. Для кого написані правила?????? Тільки для гравців????? Хочеться нормально поговорити і розібратися що робиться на проекті і хто ми є, як гравці, для керівництва. Пропоную зібрати декілька людей з керівництва і декілька людей від гравців щоб розібратися НОРМАЛЬНО і АДЕКВАТНО у всіх питаннях. Надіюсь , що я був почутий і ви приймете вірне рішення. Дякую що приділили свій час прочитавши мій коментар

Ріна Отаманова

どうぞ宜しくおねがいします 🤍
Активний гравець
Реєстрування
10 Гру 2022
Дописи
2,336
Реакції
953
Бали
247
Вітаю.
Ви були заблоковані за такі порушення:
1. Любі образи, які пригнічують честь та гідність гравців.
10.Спроби розпалювання різних конфліктів, груба поведінка та створення неприйнятної атмосфери діалогу.
16. Неадекватна поведінка
18. Поширення хибної інформації.
21. Лаяння проєкту/керівництва в будь-яких видах.
26. Любі образи, які пригнічують честь та гідність "Адміністрації/Модерації Діскорд"
30. Заборонено провокації особового складу (адміністрації, модераторів, лідерів) з метою завдання шкоди проєкту.

Без можливості оскарження.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі