Розглянуто Для Спец.Адм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мадара Мерфи

Активний
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
123
Реакції
69
Бали
31
1.Нікнейм Адміністратора -
2.Особистий нікнейм Мадара Овнмерфи
3.Суть скарги : Заблокували мене за образу родичів Хотя я на той момент не був в грі Хтось зайшов на мій акаунт Та слив весь Общаг Клану Warriors Общаг сягав 690 кк
Прошу вернути общаг клану так як це не моя вина шо мене взламали данні я нікому не давав Спец.Адм казав шо якщо я переходив по лівим силкам то іза цьго може бути якраз вчора мені кидали силку по якій я перейшов і нічого не сталося Прошу ще раз вернути общаг клану та Розбанити мене
4.Докази( відео/скріншот) 5.Час в який все трапилось 31.01. біля 17.00

Тревіс Хард

Активний
Реєстрування
27 Кві 2023
Дописи
146
Реакції
1,634
Бали
98
Так, дана ситуація могла нахлинути всіх. Так, вина Мадари була в тому, що він не ставив двухфакторку, і перейшов по силкам. Кожен може попастися в цю ловушку. Я думаю не проблема перевірити логи аккаунту, і виправити все. Тому що, якщо інша людина заходила, то 100% в логах це видно через IP/серійний номер.
Стосовно общака, також за те, щоб його повернули. Клан занадто довгий час старався, і працювали за для клану. І ось так, із за одного человека, який просто псує гру ( перечеркнути долю клану ), буде занадто несправедливо!
Тому очікуємо на правильне і розумне рішення від Спец.адміна!

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,580
Бали
257
Вітаю

Для забезпечення безпеки вашого облікового запису, рекомендується використовувати двофакторну аутентифікацію (2FA). Це додатковий шар захисту, який додатково підтверджує вашу особу під час входу в систему. З 2FA, окрім звичайного пароля, вам необхідно ввести додатковий код

Наразі він був відсутній,тому і виникла така ситуація.Хоча лідер міг подбати про безпеку та сказати про 2фа.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі