Розглянуто Для Спец адміна/ або керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Дилер

Мл.Адміністратор | Центральна Україна
Мол.Адміністратор
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
335
Реакції
184
Бали
525
1. Ваш нікнейм: Іван Дилер
2. Нікнейм адміністратора: Вікторія Кизима
3. Суть скарги: я подав скаргу на гс держ за те що Не допустив на обзвон на лідера СБУ причина: не готові до співпраці через негативний досвід на іншому сервері, хочу дізнатися який це досвід та на чому він аргументований та в чому полягає недовіра, також хочу зазначити що з даною особою не знайомий, на що ГА Відповіла : Вітаю
Недавно перебуваючи в клані, на іншому сервері, ви почали провокувати та старалися злити держ
Наразі ми не готові надати вам довіру на Лідера. То хочу щоб ви ретельніше перевірили докази та хочу вам сказати що то робив не я а інші учасники клану також хочу зазначити що мене було тільки заблоковано до видалення клану після його видалення його мене розблокували, і після чого я не отримав жодних покарань за ту ситуацію, бо я в ній не був винен, також подивіться хто заливав скарги від мене не було залито ні одної скарги на держ а саме на СБУ тоді скажіть мені яким чином я хотів їх злити?? Якщо буде потрібно зможу зайти в дискорд для повного роз'яснення ситуації
Дякую за увагу
4. Доказ отриманого покарання: Клац
5. Дата порушення: 29.07.2026

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
3,152
Реакції
2,028
Бали
643
Вітаю

ГС/ЗГС Держ. орг самостійно приймають рішення щодо співпраці з кандидатами на керівних посадах.
Під час розгляду кандидатури враховується сукупність факторів, зокрема характеристика гравця, його репутація, попередній досвід та рівень довіри.
Призначення на посаду Лідера не є гарантованим правом кожного кандидата, навіть за відсутності чинних покарань.
Остаточне рішення щодо допуску до обзвону приймається ГС/ЗГС Держ. орг. на підставі власної оцінки кандидата.
На даний момент Ви можете себе проявите з позитивної сторони та підвищите рівень довіри адміністрації, та згодом повторно подати заявку на посаду Лідера.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі