Розглянуто Для Тимура Волкова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
66
Реакції
117
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Антон Чижик
2. Нікнейм адміністратора:Тимур Волков
3. Суть скарги:Вітаю шановний Тимур Волков,в даній навіть не скарзі а скоріш дописі хотів би звернутися до вас із проханням надати можливість мені показати та проявити себе на більш високих посадах у держ організаціях.В минулому приблизно пів року тому можливо трішки більше я перебував на посаді лідера МОЗ м.Києв,на той момент був ГС ДЕРЖ Макс Харбор,але вас я також застав вже як ГС ДЕРЖ.На посаді я себе показав доволі непогано,за весь термін я не отримав жодного попередження,догани.Завжди здавав звіти та навіть перероблював так скажемо свою норму.На момент коли я прийшов у саму МОЗ в організації було приблизно 5-7 людей.Організацію я підняв,в мене було 30 людей які активно приймали участь у житті організації,ми постійно створювали якісь заходи де лікували громадян,влаштовували заходи за для покращення знань громадян що до надання ПМД.Після мого терміну я був переведений на посаду адміністратора,на посаді адміністратора я перебував у багатьох фракціях на посаді «Слідкуючий» де також витягував дуже багато на собі.Також хочу зазначити що до недавнього часу мені було знято ЧСА минулим ЗГА нашого серверу Лукою Архангелом.Дуже прошу перерозглянути мене як кандидата на посаду лідера будь-якої організації,будь то УЗ за для підтвердження моїх слів,та надання останнього шансу щоб проявити себе.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Не потребується
5. Дата порушення:Немає

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю!

На жаль змушені відмовити у задоволенні вашого прохання. Спробуйте звернутися до нас через певний час. Якщо ви проявлятимете активність у фракціях та не порушуватимете правила проекту, ми надамо вам шанс.

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,534
Реакції
989
Бали
253
Вітаю!

Відповідь надана ГСом Держ.
Не порушуйте правила, проявляйте активність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі