Розглянуто Для Тимура Волкова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Антон Чижик𓆩♡𓆪

Поважний гравець
Реєстрування
7 Тра 2024
Дописи
66
Реакції
117
Бали
88
1. Ваш нікнейм:Антон Чижик
2. Нікнейм адміністратора:Тимур Волков
3. Суть скарги:Вітаю шановний Тимур Волков,в даній справі я б хотів звернутися до вас із проханням надати мені доступ та шлях до посади лідера Організацій.Насамперед хотів би звернути увагу на свою активну роботу.В минулому оскаржені ви мені сказали проявляти себе в Держ організаціях,чим я активно займався.Я вступив до УЗ,де активно себе показував.Нажаль я не був старшим складом,і не зміг себе проявити на стільки активно як би я це міг зробити.Недовіра від вас в мене вже висить давно,і я повністю розумію за що вона була видана,та повністю визнаю свою помилку.В майбутньому,такого не повториться.Також хочу зазначити,що я вже перебував на посадах заступника лідера фракцій таких як:ЗСУ,МР Д(+Заст. Ген. Прокурора).Лідером МОЗ К,після чого був переведений на посаду Адміністратора.Як вам відомо я перебував на посадах слідкуючих,де доволі активно працював,проводив обзвони і тд.Дуже сподіваюся на ваше розуміння,надайте будь ласка мені один єдиний шанс проявити себе на посаді лідера організації,обіцяю я вас не підведу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):не потребується
5. Дата порушення:-

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,532
Реакції
989
Бали
253
Вітаю!

За словами ГС Держ, наразі із вами не мають бажання співпрацювати через минулу характеристику "Розпал конфліктів, неповажне ставлення до колег і т.д.".
Тому надалі проявляйте актив, наразі на посади лідера вам не можна, на заступника можете подаватись.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі