Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоДля Тімура Волкова , про масові порушення поліцейських!
Суть скарги:Увесь день поліцейські не відігравши РП займаються свавіллям і обманом гравців (а саме підстроюють напади ,поліційських на гравців або новеньких -тіпа подождіть не куди не їдьте щас за вами їдуть ,або погрожують щоб не тікали від них) , переслідують людей без причини,ДМ ДБ ,Або в Картель заїжають людей провокують,потом плачють що їх не попереджали і вони не знали що так робити не можна.Але суть в іншому - приїхали автомобілем недержавним з копом ,остальні в гражданці і пахители меня ударивши тайзером в дваем ,без предьяви дакументов користуються владою своєю,пасадили в авто и увезли и пасадили за грати,навешав кучю статтей.Я їм сказав що якщо вони таке будуть і надалі творити я звернуся до ГА або керівника проекту ,вони сказали цитую,,Закрий рот,, ,у зданіїї куди мене привезли вобще матюкаються. Провокують Цілий день МОЗ і гравців інших організацій,полюють на людей в ЗЗ і не тільки - боюся що прийдеться нам якщо не повліяють на них і не звільнять їх з посад, починати стріляти всіх по КД і порушувати теж,раз так їм можна чому ми мусимо на це відповідь не давати( !!! Зверніть увагу що у мене розшуку не було. Це не офіцери а такі самі бандити тільки похуже,які користуються полномочиями влади! (запис робився як неоф-стрім трансляцією ютубу та інш соц сітей, так і на ОБС запис).
Докази (скріншот/відео): 1).
В GZ ,слідкування за гравцем, і напад на нього,в різних місцях з метою помсти! 2.)
Переслідування з метою обману мене,Держ.організацією а саме НПУ тайм коди: 0:07 , 0:27 , 02:50 Самогубство ( їх вкотре вбили , навіть олені на полюванні - не наказуйте оленів вони мене захищали🤣🤣🤣)откат 3).
тайм коди: 0:24 , 0:54, 1:20 ( закривати рота почали ) ,3:50 ( предлог взятки гравцю чи то адміну? ), 5:26 , 6:25 ( багоюз з дерима ) ,6:55, 7:40 (матюг) ,
За вашим першим відеодоказом гравець 100713 отримав покарання у попередній вашій скарзі.
На другому відеодоказі порушень не виявлено.
Щодо третього відеодоказу можу зазначити лише одне: на ньому видно порушення субординації, статуту та КПКУ. Тому перенаправляю вас до прокуратури серверу, де ви можете подати заяву на даного співробітника Поліції. Написати заяву на співробітників тут -> посилання
Дякуємо за звернення! Бажаю гарного дня.
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.