Розглянуто Для Т.В.О Спец.Адміна / Злив Конфіденційної інформації від ЗГА?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Станкевич

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
252
Реакції
418
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Жекіч Миколаївський
  2. Особистий нікнейм: Владислав Станкевич
  3. Суть скарги:
  4. Станом на 25.05.2024 була написана Скарга на ім'я Сергія Коваленко. Від особи на ім'я Бодя Духов, стосовно блата медіа персони Юрія Кротова. Після чого на цю скаргу відповідав особисто ЗГА Жекіч Миколаївський, Відповідь була структована та файно оформлена, але є велике НО, у вкладенні доказів було наданну обличчя особи на ім'я Доні Хліманцов, та є таке запитання, яким чином минулий спец.адміністратор Сергій Коваленко передивлявся скаргу на свої ім'я та пропустив такий важливий аспект? Чи вже виставляти обличчя особи без її дозволу, в скаргу яку бачать усі особи коли їм буде зручно це вже є в усіх нормах? Хочу дізнатись чи є рівносильне покарання звичайному гравцю та зга? Чи у нас абсолютна неправомірна видача покарань до різних категорій осіб до гри. Тому надайте мені відповідь наступну :
    1. Що буде звичайному гравцю за злив конфіденційної інформації, а саме за обличчя в будь які ресурси медіа гри .
    2. Яким чином аналізували докази для надання доказової бази гравцю?
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...игорія-Густиліна-Владислава-Савочкіна.171881/
  6. Дата походження: 04.06.2024

Жекіч Миколаївський

Гість
Вітаю,
Передаю скаргу.

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю, шановний гравець.

Заступник Головного Адміністратора надав розгорнуту відповідь на вашу скаргу, оскільки вона була адресована вищій посадовій особі. У внутрішній ієрархії сервера ГА/ЗГА є керівниками, тому для закриття скарги було надано детальну відповідь з аналізом ситуації та доказами, щоб уникнути подальших питань від гравців та інших осіб.

Щодо фотографії, на яку ви звертаєте увагу, то вона була надана як додатковий доказ, що підтверджує факт порушення з боку гравця, чиє обличчя було розкрито. На скріншоті чітко видно нікнейм цього гравця, що дозволяє ідентифікувати його та підтвердити, що саме його обличчя було розкрито без дозволу.
Фото Доні Хліманцова було додане до скріншоту виключно з метою підтвердження автентичності доказу та його відповідності ситуації, описаній у скарзі.

Також хочу додати, що ваша скарга написана від 3-го обличчя. Ви не можете стверджувати того, чи був дозвіл на прикріплення цього доказу, чи ні.

Докази були ретельно проаналізовані адміністрацією на відповідність дійсності та правилам сервера, що підтвердило факт порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі