Зачинено Для адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Захіров

Новий гравець
Реєстрування
30 Гру 2025
Дописи
5
Реакції
0
Бали
4
Ваш нікнейм: Максим Захіров,
Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович,
Суть скарги:,
Я ,звертаюся з проханням переглянути моє покарання а саме баном,і з терміном на 15днів ,за використання нецензурної лексики що до іншого гравця. Річ в тім, що я був 15 раз вбитий ним по КД (війна кланів є),і він постійно мене оскав ,моїх рідних,тощо.Я перебуваючи в ефектному стані ,скористувавшись його висловами я з нехотіння для самозахисту його оскнув рідних теж.Я повністю визнаю свою провину та розумію, що порушив правила сервера. На той момент я не до кінця усвідомлював серйозність наслідків своїх дій та те, як це вплине на моє блокування .Раніше я не був з таким покаранням за оск батьків, тощо... на форумі, і тому у мене це вперше. Я вихованна людина ,яка прийшла пограти в гру ,але зустрічати почав неодноразово гравців провокуючих мене ,і оскаючи мене я не витримав напруги такої і надав відсічь. За що шкодую ,а саме за те що не знайшов вихід з ситуації і ,за свою нестриманність.

Хочу щиро вибачитися перед адміністрацією та гравцем. Моєю метою не було нашкодити гравцю - це було випадкове необдумане рішення, про яке я зараз дуже дуже шкодую.

Я зробив для себе висновки та гарантую, що подібне більше не повториться. Готовий прийняти будь - які додаткові умови, або скорочення покарання, якщо адміністрація вважатиме це заможливе ,так як у мене це наголошую вперше у житті.

Прошу дати мені, ще один шанс, щоб повернутися до гри, та сокланівців, та вносити корисний внесок в українізацію , улюбленного проекту ,який я знайшов та скачав в грудні місяці, а також довести, що я можу бути відповідальним та корисним гравцем. Будь ласка змініть термін мого покарання, якщо можна його якось пом якшити Вами пане Адміністратор, за що буду вам щиро дуже вдячним.
Доказ отриманого покарання
1774438449512.png

Дата порушення: 25.03.2026,

Вкладення

• 1774438432121.png
    1774438432121.png
    74.4 Кб · Перегляди: 8

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,546
Реакції
996
Бали
253
Вітаю!

Відбувайте покарання.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі