Відмовлено Для вищої Адміністрації / Віднесіться з розумінням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Т.Кроуфорд

Новий гравець
Реєстрування
25 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
0
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Ларрі Стоун
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Доброго дня, адміністраціє. Пишу переоскарження максимально серйозно, бо реально усвідомив свою помилку. Так, я вдруге порушив правило щодо взаємодії з твінками, хоча раніше обіцяв такого не робити. Я не збираюсь виправдовуватись чи перекладати провину винен повністю сам і це визнаю Але прошу дати мені останній шанс. За час бану я зрозумів, наскільки тупо було ризикувати акаунтом і довірою адміністрації через такі речі. Для мене цей сервер — не просто гра “зайти на вечір”, я реально проводив тут багато часу, грав, вливався в РП, знайомився з людьми. Зараз сидіти в бані й чекати — максимально важко, особливо коли хочеться просто повернутись і нормально грати без порушень.

Я знаю, що скоро й так може бути амністія, і багатьох розбанять. Тому прошу вас піти назустріч та розбанити мене раніше. Я хочу повернутись зараз і довести діями, що більше не буде ні твінків, ні обходів, ні будь-яких проблем від мене. Мені немає сенсу знову все втрачати через дурість.

Розумію, що після другого порушення довіри майже немає, але я реально прошу про останній шанс. Не підведу більше. Якщо треба — готовий до будь-яких умов чи випробувального терміну. Просто дайте можливість повернутись і грати чесно.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):клік
5. Дата порушення: Не дуже пам'ятаю +- 5-10+ днів (Вже як в бані)​

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,508
Реакції
1,627
Бали
253
Вітаю
Один шанс вам вже надавався ви нас не почули. на разі оскарження не можливе.

Відмовлено.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі