Відмовлено Для власника проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Янг Уолкер

Unsurpassed Сasual Dating True Females
Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
70
Реакції
112
Бали
36
Адреса
GB
Веб-сайт
meettomy.site

1. Нікнейм адміністратора:
2. Особистий нікнейм:Теді Клабер

3. Суть скарги:
Шановний власнику проекту GTA Ukraine,

Я звертаюся до вас з проханням переглянути мою ситуацію і розглянути можливість зняти блокування, яке було накладено на мій аккаунт. Я хотів би почати цей лист, виразивши свої щирі вибачення за будь-які незручності, які я можу був спричинити через мої дії.

Я розумію, що злам правил використання проекту GTA Ukraine має свої наслідки, і я визнаю свою помилку. Ваш проект надзвичайно популярний та важливий для геймерської спільноти, і я повністю усвідомлюю, що порушення правил може негативно вплинути на інших користувачів та загрожувати цілісності гри.

Хотів би наголосити, що я намагаюся зробити з цього інциденту позитивний висновок. Я докладаю всіх зусиль, щоб більше не порушувати правила, і дійсно ціную можливість грати у GTA Ukraine. Для мене це не просто розвага, а спосіб знайти спільноту, зв'язатися з іншими гравцями та насолоджуватися грою, яку ви створили.

Буду вдячний, якщо ви можете розглянути моє прохання про зняття блокування на раніше можливий термін. Я готовий прийняти будь-які додаткові заходи безпеки чи обмеження, які ви вважаєте за потрібне, щоб відновити довіру та продовжити користуватися вашим проектом.

Ще раз хочу попросити вибачення за свої дії та запевнити вас, що я дуже розчарований у собі за таку поведінку. Величезне спасибі за вашу увагу до цього питання. Я дуже надіюся на позитивне ріше
ння з вашого боку.
З повагою,
Теді Клабер

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Оп

5. Дата походження: 09.06.2023

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі