Відмовлено Для галицького Вибаченя

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Русік Русік

Новий гравець
Реєстрування
19 Чер 2026
Дописи
2
Реакції
2
Бали
3
Ваш нікнейм: Русік Ухилянтович 93600(3) 82281(4)
2. Нікнейм адміністратора:чсп
3. Суть скарги:
Шановна головна адміністрація та керівництво проєкту UKRAINE GTA!
Я звертаюся до вас із найглибшим почуттям провини, сорому та щирого каяття. Мій акаунт було заблоковано назавжди з внесенням до чорного списку проєкту за неодноразові образи батьків та інші грубі порушення правил сервера.
Сьогодні я повністю усвідомлюю, наскільки жахливою, токсичною та недопустимою була моя поведінка. Раніше адміністрація вже неодноразово йшла мені назустріч і схвалювала мої оскарження. На превеликий жаль, тоді я був занадто легковажним, не цінував вашої доброти та другого шансу, через що продовжував порушувати правила й руйнувати атмосферу гри для інших гравців. Мені надзвичайно соромно за те, що я так безвідповідально поставився до вашої довіри.
Проєкт UKRAINE GTA став для мене чимось значно більшим, ніж просто гра. Саме тут я провів багато часу, знайшов друзів і став частиною великої спільноти. Лише після втрати доступу до проєкту я по-справжньому зрозумів, наскільки сильно помилявся та як багато для мене означає цей сервер.
Я щиро прошу вибачення перед усіма гравцями, яких міг образити своїми словами чи поведінкою, а також перед адміністрацією, якій доводилося витрачати свій час через мої порушення.
Я також розумію, що через свої дії втратив довіру, тому не прошу особливого ставлення. Якщо мої старі акаунти були видалені або назавжди заблоковані, я готовий почати абсолютно з нуля. Я готовий створити новий акаунт, грати чесно, спокійно та суворо дотримуватися всіх правил проєкту. Для мене головне — отримати можливість повернутися до спільноти та довести своїми діями, а не словами, що я змінився.
Я не прошу миттєвого повного прощення, але дуже прошу дати мені останній шанс. Обіцяю, що більше ніколи не допущу образ, токсичної поведінки чи будь-яких інших порушень. Якщо ви погодитеся переглянути моє покарання, скоротити термін блокування або надати можливість повернутися на проєкт, я буду вдячний за це та цінуватиму кожен день гри.
Також дуже прошу, якщо це можливо, зв'язатися зі мною в Telegram або будь-яким іншим зручним для вас способом, щоб обговорити ситуацію. Я готовий до діалогу та будь-яких умов з вашого боку. Прошу вас, не відхиляйте моє звернення без розгляду — це дійсно дуже важливо для мене.
Будь ласка, подаруйте мені останню можливість повернутися до UKRAINE GTA. Обіцяю, що більше ніколи не дам приводу пошкодувати про ваше рішення.
З повагою та надією на розуміння,
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):-
5. Дата порушення:давно дуже

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,258
Реакції
5,155
Бали
253
Вітаю!

В оскаржені покарання відмовлено через ваші порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі