Розглянуто Для галицького/ГА/ЗГА (спроба зливу у відповідь на скаргу де є реальні порушення)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
124
Реакції
326
Бали
68
1. Ваш нікнейм: 38245
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Людина мені приписує "злив особового складу" чим робить наклеп і сам намагається мене злити. Злив складу починається від трьох+ відхилених скарг і він це чудово знає. За весь час я подала лише одну скаргу на цих персон. На запитання до адміністрації - Вальтера Грека, чому було не видано інші порушення, нам було сказано -"Треба щоб Макс Аммо сам подав" інакше це рахується як скарга від третього. Про що ми не знали. Порушення дуже серйозні. Гравці цим зловживають дуже часто. У зв'язку з цим, Макс Аммо подав скаргу від себе, оскільки тоді ситуацію ми тоді бачили вдвох і тайм-коди подавали разом.
За порадою ЗГС Неоф. Далі Дімас разом з своїм другом починають офтоп під темою, та подають на мене одразу дві скарги. Хоча мене в тій скарзі напряму згадується і я мала право залишити там допис

Прошу видати попередження Дімасу за офтоп, його повідомлення взагалі не стосувалось теми.
Прошу видати гравцю попередження за наклеп та неодноразові погрози покаранням на форумі.
Та звернути уваги що в один і той же час на мене подають 2 скарги 2 людини за одну і ту ж ситуацію. Це спроба введення в оману адміністрацію

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): спроба злити від Дімаса №1. Офтоп під скаргою, бо його повідомлення не стосується теми, Спроба злити від Дімаса №2 (хоча його там немає, мене в скарзі згадується і я є на відкатах), Спроба злити від друга Дімаса Спроба злити від друга Дімаса №2. Сама скарга
5. Дата порушення:23.03.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,420
Реакції
993
Бали
253
Вітаю!

На жаль, скарги які були схвалені, не рахуються за порушення пункту правил 6.36 "Злив особового складу". Згідно з правилами сервера, зливом особового складу вважається подання 3-х і більше відхилених скарг. У даному випадку була подана лише одна скарга, яка не була розглянута по суті через порушення форми (від третьої особи).

Користувач Дімас Вендетта отримав блокування форумного акаунту за порушення правил форуму "Неповажне ставлення до співрозмовника" терміном на 10-ть днів.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі