Відмовлено Для галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Азов Буданович

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Січ 2024
Дописи
64
Реакції
92
Бали
21
1. Ваш нікнейм: Импульс Буданович 1888
2. Нікнейм адміністратора: Іван Хансер
3. Суть скарги:
Вітаю шановний Олег Галицький

Мені видалили акаунт Импульс Буданович 1888
Спочатку акаунт був забанений за Образу Головної Адміністрації на той момент Монтіпа Коваленка на 31 день.Згодом вже сам Монтіп дав перевидачу на 6000 днів,я в особистих розмові вибачився перед Монтіпом на що отримав відповідь " Подавай оскарження через місяць" , але впродовж того місяця Монтіп був знятий з посади.
Я подавав оскарження на цей акаунт але мені відмовляли з причина мало часу пройшло з моменту блокування акаунту, сьогодні я написав теперішньому ГА Віктору Репецькому з проханням розблокувати мені акаунт,на що отримав відповідь "його видалили".
В ігровому магазині ще світиться моя айді і нік нейм , я отримав покарання не за Купівлю віртів,чіти,махінаціїї і так далі ,я не приніс економіки серверу ні якої шкоди щоб видаляти мій обліковий запис.Я не розумію чому мені видалили акаунт ,але я знаю що його можна відновити ,я не перша і не остання людина з такою проблемою.

Я прошу розбанити мене ,я знаходжу в бані дуже довго з основного акаунту
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Тут
5. Дата порушення: 22.08.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Зауважу, що вашому другому акаунту після блокування 1888 було неодноразово надано оскарження саме по порушенням, пов'язаним з образою гравців чи адміністрації. Це наводить на думку, що наразі ви не зробили висновки по цим порушенням.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі