Відмовлено Для галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вацик Чуркис

Новий гравець
Реєстрування
19 Кві 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Ваш нікнейм:1637
2. Нікнейм адміністратора: Сервер
3. Суть скарги:Доброго дня Олег
Пишу в котрий раз з надією на розблокування мого акаунта як вам вже відомо я вам вже надоїв писати в тг але хочу добитись дива я на 03 отримав блокування за образу батьків які створив в діскорді гравця мене банили на 6 тисяч за це пару разів і оскаржували. І тут в моменті дали бан і не оскаржують вже пройшло з того часу рік десь я пішов грати на 4 Там на малу суму за донатив і тд. Розвіявся і все дали блокування причина сервер Я пишу вам. Але ні ви не га мені не відписуєте в тг пишу тут так як можна створити акаунт для оскарження це вже не знаю який акаунт по щоту тому що я напишу оскарження і зразу блок
Так от ідем далі я писав вам у тг запитував чи можна створити на 7 і так далі мені не відписали я створив почав грати зразу задонатив Для старту мені не прийшли карби я написав в репорт. Так як підтримка спить вже тоді. І тут мені дають відповідь в чаті коли і як був платіж я не в співаю дописати як отримую бан до 42 року причина сервер скажіть чому до мене таке ставлення я образив гравця батьків так я порушив це хоч і в дс але я вже стількі часу в блокуванні сиджу Гравці які грали з читами вірти купляли продавали і то оскаржили. А мене ні чому за шо таке ?
Прошу вас надайте другий шанс мені. Можете акаунт удалити онулювувати що хочете робіть на 03 тількі розблокуйте мене я хочу грати далі кайфувати від гри без порушення я вже за цей час все зрозумів Що таке робить не треба прошу вас розблокуйте мене дайте мені шанс розпочати все на 7 сервері відкрився новий сервер я хочу теж все спочатку попробувати Якщо ви дочитали до цього моменту то давайте підем поговорим у голосовий виклик чи в телеграмі для цього поговорим з пані га вами з ким хочете я готовий на все піти аби вирішити цю ситуацію раз і назавжди прошу підіть на зустріч давайте поговорим я більше порушувати не буду клянусь якщо побачите від мене хоч одне порушення давайте бан на завжди без оскарження. Дякую за розуміння надіюсь на вагу відповідь
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:19:04.26

Вкладення

• IMG_0422.jpeg
    IMG_0422.jpeg
    3.8 Mб · Перегляди: 37

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,024
Бали
253
Вітаю!

Через ваші порушення в оскаржені відмовленно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі