Розглянуто Для галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

♣Artur Faretti♣

Faretti family
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
530
Реакції
367
Бали
123
Discord сервер(-и): 1-6
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): бот
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: a_faretti
4. Суть звернення:Вітаю пане Олег. Звертаюсь до вас з проханням надати амністію блокування в діскорді яке було видано за образу проекту. З моменту видачі покарання пройшло більше ніж рік та прошу надати можливість мені знову користуватися діскордом серверів для того щоб зайняти якусь посаду . Приношу свої вибачення за сказані мною слова . За час коли я мав велику активність на проекті я показував дуже гарні результати роботи як заступника лідера ДКВС , стоявши на посаді три рази. Лідера НПУ де я набирав велику кількість балів та займав топ 1 по кількості зароблених балів лідера. Також показував результати на посаді генерального прокурора 05 серверу де за допомогою НПУ було вилучено та потягнуто до відповідальності особу зі зброєю на суму 150кк. Також показував гарні результати на посаді модератора діскорду де займав 2-3( точно не пам'ятаю місце ) по активності серед модераторів. Завжди слідкував за чатами та видавав покарання . Прошу при перегляді скарги врахувати все вище перепоховане та надати можливість знову покращувати , вдосконалювати сервер а також делегувати свої знання НПУ та СБУ для того щоб рп на сервері було краще . Кожен має право на помилку і не один раз були випадки коли людям з критичними порушеними давали другий шанс, та навіть допускали до адміністрації
5. Докази (скріншоти/відео): німа
6. Дата видачі покарання хх.05.2025

Андрій Гончаров

Заступник керівника технічної підтримки
Заступник керівника тех підтримки
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
581
Реакції
398
Бали
123
Вітаю
Обмеження буде знято. Проте в майбутньому подібні порушення оскарженню не підлягатимуть.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі