Розглянуто Для га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катюша Чикатило

Поважний гравець
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
139
Реакції
111
Бали
46
1. Нікнейм адміністратора: Сергій Кракобес

2. Особистий нікнейм: Катюша Чикатило

3. Суть скарги:Хочу оскаржити рішення адміністратора "Сергія Кракобеса" який видав мені бан на 25 днів. На мене залили скаргу на форумі де є оск рідних та оск за що мені був виданий бан, але в правилах вказано, що "7.9.1. Заборонено ображати адміністрацію / гравців поза грою в соц. мережах, особистих повідомленнях, тощо (під це правило підпадає все що стосується гри чи дій адміністратора). На розсуд адміністрації. | Бан до 31 дня" В моїх словах нічого не стосувалось гри та не було даже її згадки я зверталась чітко до людини . Але адміністратор певне не знає правил та видає покарання на 25 днів за порушення правил 7.9.1

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Допис у темі 'R-2932 Для ГС,ЗГС. Оскорбления от лидера клана' https://forum.ukraine-gta.com.ua/th...скорбления-от-лидера-клана.217184/post-907827

5. Дата походження: 07.10.24

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю!
Вам буде оскаржено блокування акаунту до 20 діб.
Адміністратор видав покарання вірно.

Ви порушили правила UKRAINE GTA, якщо у вас є якісь конфлікт і так далі - це не дає права так спілкуватись з людиною у різних діскорд/телеграм каналах та інших групах(навіть особистому спілкуванні), у будь-якому неадекватному контексті.
Ви порушили та отримали відповідне покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі