Розглянуто Для га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Ярмоленко

Ст.Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
644
Реакції
613
Бали
153
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм: Роман Ярмоленко
Суть скарги: Хотів запитати чого тепер суд робить так що він сказав що я отримаю, а саме 6 років позбавити, свободи та 14 днів не можу вставати на кер.посади но не сказав що потрібно звільнити но я йому почав писати та він сказав що тебе звільнять.. Но якщо це було б в реальному житті, то коли суддя закрив вже 2 діла (зі мною, а потім провів та закрив діло з іншою людиною) то він вже не може сказати що мене звільнять. Почав розбиратися но він почав говорити що це не його віна но потім почав читати вирок суду потім кину та там написано що треба звільнити. Якщо дивитися суддя не має показувати цей документ комусь но він кинув у чат. На мою думку, якщо я від сиджу свій срок, то мене не мають права звільняти.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): фрапс є у Артура фаретті як сказала згс Держ.
Дата походження: 08.12.2024

Роман Ярмоленко

Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
644
Реакції
613
Бали
153
Тому-що по логіці суддя не сказав про це та мене не мають права звільняти

Роман Ярмоленко

Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
644
Реакції
613
Бали
153
Тому-що якщо ви в житті пішли на суд та суддя не договорив но коли ви вийшли та вже в дома у себе та пішов де 2 суд то він почне вам говорити що вас буде звільнено і тд... Хочу примітити коли діло вже закрили та коли вже 2 діло теж закрили

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, при винесенні такого вироку логічно отримати звільнення.
На мою думку рішення судді відповідає правилам.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі