Розглянуто Для га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕷𝖆𝖐𝖔𝖘𝖙𝖆 𝕳𝖆𝖗𝖉

Поважний гравець
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
94
Реакції
178
Бали
38
  1. Нікнейм адміністратора:Михайло Чуйко
  2. Особистий нікнейм:лакоста Хард
  3. Суть скарги:

Хочу, щоб ви переглянули моє покарання, яке мені видав адміністратор Михайло Чуйко за пунктом 5.17 (образа рідних / родичів).

Я визнаю, що порушив правила, але не погоджуюсь із тим, що це підпадає саме під 5.17. У моїх словах не було прямої образи батьків чи родичів, і ситуація скоріше відноситься до пункту 5.15 (згадка родичів у негативному контексті).

Адміністратор, на мою думку, переплутав ці два правила. 5.17 стосується прямої образи родичів, а 5.15 — звичайної згадки у негативному плані, без конкретної образи. Думаю, перш ніж видавати покарання, адміністратору варто було б краще ознайомитись із різницею між цими пунктами, щоб не виникало подібних ситуацій

Прошу переглянути моє покарання і, якщо можливо, змінити порушення з 5.17 на 5.15, оскільки покарання, яке мені видали, не відповідає реальному порушенню.

Дякую за розуміння, сподіваюсь на справедливе рішення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ось
  5. Дата 30.10.24

Останнє редагування:

Михайло Солідний

ГС Неоф | Чорноморський край 07
Куратор лідерів
Реєстрування
5 Гру 2023
Дописи
1,726
Реакції
550
Бали
253
Вітаю. Так як скарга безпосередньо на моє ім'я, надам свою відповідь.

Під час розгляду скарги, в доказах гравця було чітко видно як ви ображали рідних людини.
Слова, які ви сказали відносяться саме під пункт про образу рідних, ситуацію також поясню га/зга.

Очікуємо відповіді від ГА/ЗГА

Павло Орлик

ГС Держ | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Лис 2024
Дописи
1,464
Реакції
1,371
Бали
253
Вітаю, покарання видано буде перевидано на 5.16. "Завуальована образа рідних / родичів" - Заборонена завуальована образа рідних / родичів на 5 днів
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі