Розглянуто Для головного адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сакура Мерссі

Поважний гравець
Реєстрування
17 Лис 2023
Дописи
254
Реакції
142
Бали
46
Нікнейм адміністратора:Віктор Миколайович
Особистий нікнейм:Сакура Мерссі
Суть скарги:

Вітаю,шановний ГА,розпочнем з того що мені цікаво чому ви не виконуєте слова які ж ви самі кажете,у скарзі яку ми писали раніше де ви відповіли Гравцю буде винесено попередження, у разі подальшої спроби зливу видано покарання Скарга .Але судячи з наступних скарг як були закинунуті, ось за приклад ця скарга гравець Варя Квітка пише про те що ми її ображаємо грубими словами хоча ми навіть не звертаємось до неї,також по її відео на тайм коді 00:40 можна побачити що вона сама біжить за нами,хоча якшо сказати щоб перебити ставку то там були контейнери такі ж але зі ставкою 700к та все ж вона побігла до нас де ставка була 1.2 кк,для чого ?можливо для того що засняти як ми говоримо та про що,для подальшого закидання жб на нас.Також хочу звернути увагу на те що Всі інші так названі друзі гравця закидали на нас жб,з точ точ таким текстом як Варя Квітка,можливо вона спеціально просила це робити та кидала приклад скарги Ось як писала Варя Квітка а ось скарги її друга Посилання. Посилання Посилання які мають одні й ті ж слова у сутті скарги.У раніших скаргах там де не було явного зливу ви видавали за це покарання,а тут ви чомусь не помітили,що є дивним.Я отримав блокування на 5 днів,за зловживання та згідний з цим.Але дуже прошу детально розглянути мою скаргу та придати цьому увагу,прошу покарати за Злив гравців Варю Квітку.

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Даю вам і гравцю Варя Квітка останній шанс виправити ситуацію та вирішити конфлікт мирним шляхом.

Вам знімаю блокування за зловживання, прошу не порушувати правила серверу, дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі