Розглянуто Для керівника В. Савочкіна // Злив особистої інформації гравця Ukraine GTA, іншим гравцям у особисті повідомлення дискорду.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2022
Дописи
207
Реакції
540
Бали
96
1.Нікнейм гравця: Хатторі Пательня (01), Микола Антоновка (02), Хатторі Мерфі (03), Блейз Хард(04), Хатторік Овнхаррісон (05) ,

2.Особистий нікнейм: Феникс Овнкензо

3.Суть скарги: Гравець Ukraine GTA, з ніками Хатторі Пательня (01), Микола Антонівка (02), Хатторі Мерфі (03), Блейз Хард(04), Хатторік Овнхаррісон (05), (його дискорд: lovver77) злив мою особисту інформацію (Фотографії, інстаграм, місто) іншому гравцю Ukraine GTA в особисті повідомлення дискорду (це був мій знайомий, та він повідомив мене про це), і я впевнений, що не тільки йому, я хочу щоб він поніс відповідальність за цей злив інформації, і був покараний за пунктом правил: 10.4. (Заборонено поширювати (зливати, пересилати, розповідати) інформацію, яка є конфіденційною і не підлягає розповсюдженню третім особам.).
Як тільки гравець який злив інформацію дізнається про цю скаргу, він буде відразу видаляти повідомлення в дискорд каналах, змінювати собі всі ніки в грі і дискорд аккаунт (щоб уникнути покарання), але у мене є всі докази з приводу його нікнеймів і айді в грі (на всіх серверах), можливо я щось упустив, тому для зв'язку зі мною можете написати в особисті повідомлення дискорду: Сподіваюсь на розуміння!
4.Докази (скріншот/відео): тут
5.Дата порушення: 25.11.2023

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Згідно пункту 10.4 заборонено поширювати інформацію, яка є конфеденційною , перевіривши факти було встановлено що дані фотографії були викладені в мережу інтернет (а саме instagram) у публічний доступ, тому ми не можемо карати за це гравця, задля уникнення подібних ситуацій налаштуйте приватність профілю у соціальних мережах. (інстаграм, телеграм і т.д.)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі