Розглянуто Для керівника (Олега Галицького)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
357
Бали
68
1. Discord сервер(-и): All
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): Валерія Савченко (можу помилятися, тоді підкорегуйте*) (можливо були інші учасники)
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: dani.il
4. Суть звернення:
Вітаю, шановний Олег Галицький!
Хочу звернутися до Вас із такою проблемою. А саме — на форумі відсутній загальний статут модерації Discord.
Вважаю, що це неправильно, адже правила модерації мають бути прозорими для всіх.
Кожен гравець повинен розуміти, що саме модератор не має права робити, а також мати можливість у разі порушень подати скаргу на модератора.

Через відсутність цього статуту у мене сьогодні виникла суперечка з модератором щодо коректності його дій, через відсутність чітких правил ми так і не дійшли до єдиного висновку.

Тому прошу Вас, як керівника, проконтролювати повернення статуту, щоб робота модерації була зрозумілою та відкритою.

Зараз складається враження, що тімлідери видають покарання на власний розсуд, без чіткої прив’язки до конкретних порушень.

5. Докази (скріншоти/відео): бах*

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,056
Бали
253
Вітаю!

Статут модерації Discord було прибрано з відкритого доступу та залишено лише для внутрішнього користування модераторами. За цим документом вони й працюють.

Ми свідомо зробили систему аналогічною до адміністрації - тобто гравці не бачать внутрішнього статуту, але при цьому діють публічні правила, яких повинні дотримуватися всі учасники.

У випадку, якщо Ви вважаєте, що модератор перевищив свої повноваження чи діяв некоректно, завжди можете подати офіційну скаргу - вона буде розглянута, і в разі підтвердження порушення ми вживемо відповідних заходів.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі