Розглянуто Для керівника |Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ольга Княгиня

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
996
Реакції
1,166
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Сергій Коваленко
  2. Особистий нікнейм: Ольга Вишньовська
  3. Суть скарги:
Оскарження внесення до чорного списку адміністрації та вибачення
Шановний керівник Ukraine GTA , Сергій Коваленко,

Я, Ольга Вишньовська, звертаюся з проханням про перегляд рішень щодо мого внесення до чорного списку адміністрації та висловлюю щирі вибачення за інцидент, який стався під час виконання обов’язків адміністратора.

На посаді адміністратора я працювала понад п'ять місяців, докладаючи всіх зусиль для підтримки та порядку на сервері. Я неодноразово отримувала нагороди за активну роботу на посаді, зокрема за свою роботу зі слідкування за державними організаціями та допомогу гравцям у різних ситуаціях. Я займала 4 рівень адміністратора, а це багато, що означає. Була слідкуючою за МР Д, ДКВС, МОЗ Д та гра для мене вже тоді перетворилась на роботу, тому що я дуже відповідально відносилась до цього. Відповіла близько на 13 тисяч репортів

На жаль, у процесі виконання своїх обов'язків стався інцидент із розголошення конфіденційної інформації, і я щиро жалкую про цей випадок. Розумію, що ця ситуація завдала шкоди проєкту. Хочу запевнити, що даний інцидент став для мене цінним уроком, і я зробила все можливо для виправлення ситуації.

Після зняття з посади адміністратора я активно працювала на посаді Генерального прокурора протягом чотирьох місяців , що дало мені змогу зняти обмеження, які були надані у зв’язку із занесенням до чорного списку (9-10 звань та 11-12 звань державних організацій). За цей період моя робота на посаді була високо оцінена – я отримала премію від колишнього ГС Держ за розвиток прокуратури в грі та значний внесок у її розвиток. Та додатково займала посаду 10 МР Д.

Близько місяця я займаю посаду лідера Мерії Дніпра , де також працюю сумлінно та показую себе як відповідальний гравець та лідер. Нещодавно отримала премію від ЗГС Держ в розмірі 2 кк за активну участь і внесок у розвиток фракції та також презент у вигляді донат-валюти. Мої звіти займають першість серед лідерів державних організацій

До посади адміністратора займала посади: заступника лідера МР Д, лідера Мерії м. Дніпро (3+терміни), Судді, лідера СБУ К (1 термін). Мої звіти завжди займали перші місця за рейтингом по балам а також часто отримувала донат-валюту за свій актив на цих посадах. Я розробила новий Кримінальних кодекс та Кодекс про адміністративні правопорушення, якими дуже зручно користуватися і які були дуже потрібні для сервера.

Також хочу наголосити, що після зняття з посади адміністратора я не порушила правил проєкту і не отримала жодного покарання.

Зважаючи на викладене вище, прошу вас переглянути зняття мене з чорного списку адміністрації та надати можливість продовжувати роботу для розвитку проєкту. Я щиро вибачаюся за помилки минулого і готова дотримуватись усіх правил і стандартів проєкту.

Дякую за увагу та сподіваюся на ваше розуміння.

4. Докази моєї роботи: Звіт, Звіт, Звіт, Робота у Прокуратурі
5. Дата походження: 14.08.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, було прийнято рішення винести вас з Чорного Списку Адміністрації UKRAINE GTA, враховуючи ваші досягнення на посту лідера, проте на даний момент зайняти пост адміністратора 04 серверу у вас не вийде , через недовіру від колективу адміністрації, включаючи ГА та ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі