Відмовлено Для керівника або для власника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс

Новий гравець
Реєстрування
16 Чер 2023
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв, Олександр Вовк.
2. Особистий нікнейм: Джеймс Гривня(3847)
3. Суть скарги: Мені дали чс проекта знову за "Взлом" Хочу вам розповісти все як було та побачити всі докази від ЗГА, звонить мені мій бивший друг зараз після цієї ситуації ми посварилися та каже на тот момент в мене був день народження, він меня каже:
- Привет, слушай у тебя же сегодня др?
- Привет, да
- Раз у тебя др тебе же сняли ЧС проекта, зайдешь в игру я скину тебе денег как подарок
- Окей, щас зайду
Я зайшов
- Скажи свой айди
- 3847
- Чекни я перевел деньги
- Да, вижу, почему ник Тревис Хомс
- Он мне просто аккаунт дал что бы я себе деньги отдал, вот решил тебе их дать. Сможешь дать лямов 2-3? В долг хочу себе машину купить.
- Да, хорошо
Я йому перевів гроші, після цієї ситуації я пішов, створив клан прокачав та грав собі, я вийшов з гри та пішов на тренування, прихожу, а в мене блокування, звоню я йому та кажу
- Какого хуя меня забанили?
- Я хз меня забанили на 30 дней за взлом
- Ты аккаунт взломал?
Та він мене заблокував... Тобто дана особа знала що мені зняли чс проекту та вирішила мене підставити, прошу зняти мені покарання або хоча знизити його, так як я не знав що він мені скинув гроші з зламаного аккаунту, я можу їх віддати що в мене є.
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): Не можу надати скрін шот так як я навіть в лаунчер не можу зайти
5. Дата походження: Не пам'ятаю коли точно мені дали блокування десь 12-13 травня

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівнитву.

Alexandr Volk

Гість
Немає доказів, написаний діалог не є доказом.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі