Розглянуто Для керівника проекта

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Селлів

Західна Україна
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
32
Реакції
37
Бали
23
    • Нікнейм адміністратора: Юра Стрийський
    • Особистий нікнейм: Лорд Селлів
    • Суть скарги: нище
    • Дата походження: 04.07.2024

Доброго вечора. Пишу стосовно того, що на мою думку адміністратор не правильно розглянув три скарги, а саме: №840 https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№840-лорд-селлів-Неодноразові-порушення-правил-серверу.184684/ №844 https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№844-лорд-селлів-порушення.184917/ №827 https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№827-Валік-Янко-Неадекватні-висловлювання-образи-гравців-сексизм-приниження-гідності-людини.184040/#post-784388 №840 - Відеодоказ наданий в цій скарзі є обрізаним, а саме час з 03:51:47 по 03:51:22, 03:51:41 по 03:52:37. За правилами серверу відеодоказ повинен бути повним, без вирізання будь яких моментів яких гравець вирізав задля уникнення свого покарання. Така скарга взагалі не підлягає розгляду.

1. №844 - Образа батьків від валіка янко. З моєї сторони образи родичів не було, ніяких принижувальних слів та дій я не робив і не казав. Це була просто порада, що в його роки потрібно починати заробляти самому, приниження батьків цього гравця не було.Що до слів про сашу я не знаю і не знав хто ця людина для нього, через це давати блокування аккаунта не дуже розумно, хоч і адміністратор має змогу видавати покараня на свій розсуд, але якщо так, то прошу видати блокування акаунту за згадку родичів в негативному контексті валіку внк.- від сторони валіка слова (в мене хоча б вони є) були сказанні з розумінням того, що в мене немає батьків. Це було сказано з усмішкою над значенням цього слова. Також прошу звернути увагу на те, що перед кожним блокуванням акаунту він передає майно на свою жінку та друга,а саме бізнес (Аптеку). Також це неодноразово було з лідерством клану yanko team. Також прошу звернути уваги на всі покарання цього гравця за весь період його гри на цьому проекті. Це купівля та продаж ігрової валюти - за це йому видали блокування на 6000 днів, але дивом через деякий час його розбанили. Також гравець отримував покарання у вигляді блокування за махінації з майном на 31 день, але повного покарання гравець не дотримався, тому що грубо кажучи через тиждень часу гравець без скарг про вибачення та зменшення часу покарання з'являється в грі, наскільки мені відомо зменшення покарання робиться тільки через форум. Цей гравець дуже часто появляється в скаргах на гравців на неоф організацій за порушення правил серверу, візьму в приклад ці дві скарги про які написав вище. Покараня які були виданні адміністрацією валіку є мінімальні хоч образи були теж не дуже хорошого сенсу з його сторони. За мої порушення я отримую блокування акаунта до 07:07:2024. Це виходить власна не приязнь адміністратора чи говорячи прямо БЛАТ від адміністратора.

2. №827-В даній скарзі гравець валік янко принижує гідність людини, ображає гравця, неадекватно висловлюється, сексизм. В нього немає навіть правильного розуміння щодо спілкування з дівчатами. Як після такого можна поважати цю людину, вважати його за адекватного гравця. Як виявилось нього є дівчина і мені насправді її шкода, тому що неодноразово були приниження в її сторону коли в нас було хороше спілкування. Також весь сервер знає та бачив, що йому довірили власні фотографії, до нього проявили довіру, а він у відповідь показав це все людям в діскорд-каналі з якими він взагалі не знайомий. Це рахується як поширення конфеденційної інформації про особу. За кримінальну відповідальність я взагалі мовчу. Повертаючись до вищевказаної скарги, можливо, ця людина звикла до приниження над жінками, відчуваючи свою силу та безвідповідню реакцію, але я не дозволю, щоб такі слова були сказані в сторону моєї подруги. За це адмінстратор видав мінімальне покарання.
Також прикладом є скарга за неадекватність цього гравця : https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/неадекватні-висловлювання.185165/

Юрій Федчак

Мл.Адміністратор | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
515
Реакції
126
Бали
88
Вітаю.

[Переношу у відповідний розділ]

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,034
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Стосовно скарги #840 адміністратор отримає покарання за некоректно розглянуту скаргу.

Стосовно скарги #844 покарання видано коректно, так як ви та інші гравці які були присутні знають, що Валік Янко та Олександра Янко, хлопець та дівчина.
Стосовно слів "У мене вони хочаб є" далі ви повторно запитуєтесь "що є" і у відповідь отримали "гроші", значить мова йде про гроші, так як ваша ситуація почалась з грошей та роботи будівельника.

Стосовно бізнесу "Аптека" - нам відомо. Також гравець був попереджений про можливі махінації з бізнесом та можливе отримання блокування за їх створення.
Стосовно блокування яке було видано на 31 день адміністртаором, його було знято, так як адміністратор не мав доказів.
Стосовно блокування за вірти, це питання було вирішено з гравцем та керівництвом, так як були надані докази зворотньої інформації.

Стосовно скарги #827 - на відео надзвичайно погана якість звуку, з того що чути на фрапсі - адміністратор виніс покарання коректно.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі