Роберт Рокс
Поважний гравець
- Реєстрування
- 27 Тра 2023
- Дописи
- 323
- Реакції
- 230
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
- Особистий нікнейм: Роберт Рокс
- Суть скарги: Безпідставне видалення клану. Артем Скакун видалив клан при тому, я добре памятаю, що на початку грудня заходив на 05 сервер і навіть збирав петрушку. Але найбільше мене вразило, що пропали мої речі це корона, скін школьник та скін суса. Тепер на рахунок того хто говорить не правду. Я прикріпляю скріни на якому видно якого числа мій акаунт було заблоковано до видалення клану, а це 23.12.2024, та те що пише Скакун. За словами ГА Артема Скакуна моя остання активність була 17.11.2024, а це можна підрахувати 30-17=13, 13+23=36. Тобто на 36 день з моменту моєї активності(зі слів Скакуна) мій акаунт було заблоковано до видалення клану, що навіть з версією Скакуна не сходиться. Бо блокувати мали до видалення клану тільки після 45 днів від останньої активності. А видалили клан тільки вчора коли я звернувся зі скаргою, що безпідставно заблоковано акаунт до видалення.. Тобто забрехались називається. Тому я вимагаю повернення клану, всього майна яке в мене пропало та компенсації за завдані збитки. Або повенення всіх донатів, так як були порушені умови надання послуги зі сторони керівництва.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Артем-Скакун-Безпідставне-видалення-клану.246619/
- Дата походження: 05.01.2025
Вкладення
Останнє редагування: