Юрій Легенда
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 4 Чер 2024
- Дописи
- 358
- Реакції
- 377
- Бали
- 83
- Нікнейм адміністратора:Вікторія Кизима
- Особистий нікнейм:Юрій Легенда
- Суть скарги:Вітаю!
Сталася не приємна ситуація ... даний адміністратор видав мені покарання на 4 дня бану за
4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
Я нічого поганого цими словами не хотів сказати про даного адміністратора ..... а на оборот підкреслити її, але Вікторію це обурило і вона вирішила видати на мою думку дуже суворе покарання.
За весь час проведений в грі це моє перше суворе покарання, тому я як нормальна адекватна людина прошу оскарження у Вас , надіюся на Вашу лояльність.
Також у мене за весь час гри на даному проекті не було жодних конфліктів з адміністрацією та гравцями. + я всігда старався допомагати гравцям та фракціям коли був на ключових посадах.
Також я активно прохожу БП та участвую в розіграшу від проекта.
І в один міг , мені не хочется втратити все це що у мене щас є (
Зрозумійте мене правильно , в моїх словах не було жодних злих намерів образити даного адміністратора. ( я запитав про школу , потім за розмір)
з моєї сторони це було вульгарно, як кажуть шутка не удалась, я ляпнув що попало не подумавши. я це уже зрозумів.
Ще раз вибачаюся за мої сказані слова в сторону адміністратора, та прошу оскаржити мені покарання за таку поведінку. Дякую за розуміння! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Доказ слів
Доказ покарання - Дата походження:11/07/2025
Останнє редагування: