Розглянуто Для керівника проекту/Олег Галицький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Юрій Легенда

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
4 Чер 2024
Дописи
358
Реакції
377
Бали
83
  1. Нікнейм адміністратора:Вікторія Кизима
  2. Особистий нікнейм:Юрій Легенда
  3. Суть скарги:Вітаю!
    Сталася не приємна ситуація ... даний адміністратор видав мені покарання на 4 дня бану за
    4.10. "Неповажне ставлення до адміністрації" - Заборонено неповажне ставлення до адміністрації. | Мут до 180 хвилин / Бан від 4 днів
    Я нічого поганого цими словами не хотів сказати про даного адміністратора ..... а на оборот підкреслити її, але Вікторію це обурило і вона вирішила видати на мою думку дуже суворе покарання.
    За весь час проведений в грі це моє перше суворе покарання, тому я як нормальна адекватна людина прошу оскарження у Вас , надіюся на Вашу лояльність.
    Також у мене за весь час гри на даному проекті не було жодних конфліктів з адміністрацією та гравцями. + я всігда старався допомагати гравцям та фракціям коли був на ключових посадах.
    Також я активно прохожу БП та участвую в розіграшу від проекта.
    І в один міг , мені не хочется втратити все це що у мене щас є (
    Зрозумійте мене правильно , в моїх словах не було жодних злих намерів образити даного адміністратора. ( я запитав про школу , потім за розмір)
    з моєї сторони це було вульгарно, як кажуть шутка не удалась, я ляпнув що попало не подумавши. я це уже зрозумів.
    Ще раз вибачаюся за мої сказані слова в сторону адміністратора, та прошу оскаржити мені покарання за таку поведінку. Дякую за розуміння!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Доказ слів
    Доказ покарання
  5. Дата походження:11/07/2025

Останнє редагування:

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,528
Реакції
964
Бали
253

Вітаю. Як ГС Неоф, хочу висловити свою позицію щодо ситуації, яка склалася.

Ви звернулися до пані Вікторії у віп-чаті в доволі невшанобливому тоні, при всіх гравцях. Ваше повідомлення містило висловлювання, які могли бути сприйняті як образливі та принизливі, особливо з огляду на те, що вони стосувалися дівчини.

Порушення було обґрунтованим. У публічному чаті важливо стежити за тоном і змістом повідомлень. Перед тим як щось писати, варто подумати, чи це не образить інших. Невдалий жарт у сторону Адмістратора виглядав неповажно і викликав дискомфорт.

Моя думка, така, очікуємо вердкит Керівника Проекту!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі