Відмовлено Для керівника проекту,відповідь!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Гащук ꑭ

Екс Полковник - НПУ Центральна Україна | 01 |
Реєстрування
3 Лют 2026
Дописи
20
Реакції
20
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Лео Картьє
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький та Семпроніо Серо
3. Суть скарги: Шановний керівник проекту,звертаюсь ще раз до вас та надаю відповідь на вашу відповідь (прикріпив нижче). Ви надали мені відповідь,що погоджуєтесь з рішенням ГА.

Розберемся по порядку.
- Візьмемо простий приклад, Ви кажете що я як керівник особового складу,надавав чіткі вказівки співробітникам НПУ,скажіть мені будь ласка де на відео вказано,що я представився співробітникам НПУ та сказав що я надаю вказівки????
- Йдемо далі, приводжу дуже гарний приклад,візьмемо наприклад,що я підійшов до людини і кажу скакай з будинку потім будеш робити інше (наприклад) це теж вказівка людині яку вона має обовʼязково виконати?
- Тепер перейдемо до розмови з ЗГС Держ Андрійом Косиком, коли ми сиділи у войсі ніхто його не питав за якісь стосунки з людиною в якої працівник НПУ забрав зброю а саме Ваня Штурм він же Ваня Мейсон колишній адміністратор сервера,так ось цитую «Пацани ви там не подумайте я з Мейсоном - Штурм не кенти, якщо хтось б і інший мені написав я б так і саме відповів» коли людину ніхто не питав за стосунки він сам сказав нам за них! Тим самим у мене вже виникає думка що це БЛАТ так як особа а саме Ваня Штурм написав в особисті повідомлення і скарги не було на форумі подано ніде,чомусь покарання йому не видали за НонРп через те що він не може 4735 м4 мати при собі це НОНРП.
- Чому видають блокування за слова «Забирай забирай»
- Тепер розкажу таку річ як незаконний наказ,так як ви сказали що я надавав чіткі вказівки співробітникам НПУ забирати зброю,так от працівники НПУ могли не послухати мого «наказу» так як я стою без форми не представлявся і людина фізично не може зрозуміти хто я і звідки так як завжди ходив в масці в службовій формі тому мого лиця ніхто бачити не міг коли я був у формі тим сами не міг зрозуміти коли я без маски що я працівник СБУ.

Моя особиста думка що це повний БЛАТ через те що людина в якої НПУ співробітник забрав м4 користувався тим що знайомий з ЗГС Держ та можливо з іншими адміністраторами,а видавати покарання за те що в особисті повідомлення написали без скарги на форумі це вже порушення!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-керівника-проекту-хочу-отримати-відповідь-від-нього.372881/#post-1491627
5. Дата порушення: 24.02.2026

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,053
Бали
253
Вітаю!
Ви приймали участь в цьому затримані навіть не по формі - на даному відео можемо побачити як ви закликаєте до дій та порушень -

Усі діяння по конфіскації тощо мають мати відео доказ та йти відповідно до чинного законодавства чого не було виконано.

Тримати 4735 М4 - це не NonRP, ми не являємось Full RP щоб карати гравців відповідно таких думок та дій.

Покарання видано коректно. Оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі