Відмовлено Для керівника проекту, частина 2 (продовження)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Селлів

Західна Україна
Реєстрування
19 Гру 2023
Дописи
32
Реакції
37
Бали
23
  • Нікнейм адміністратора: Юра Стрийський
  • Особистий нікнейм: Лорд Селлів
  • Суть скарги: нище
  • Дата походження: 04.07.2024
    На минуній моїй скарзі- скарга, гравець матео коваленко написав коментар. Надаю відповідь яка буде розписана нижче

• Якщо ви мене вважаєте провокатором, то хто ви такі? Розглядаючи останні власні скарги валіка янка сам гравець отримав покарання за провокацію “прислуга в ножки”. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№832-Лорд-Селлів-dm-zz-Багоюз.184562/ На іншій його же скарзі, також була провокація у ВІП-чат. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№831-Денні-Велл-Образи.184563/ Неодноразово провокував не тільки мене, а й інших гравців. Всі ми добре знаємо, весь сервер , що насправді провокатор і не тільки, тут - тільки валік.

• Відповідаючи на попереднє повідомлення, звідки цей гравець матео коваленко знає чи я добре знаю його дівчину чи погано? По-друге, мені особисто валік не казав скільки йому років, чи ходить він на роботу чи ні. Мені це сказали люди, яким він це і сам розповів. Тому це була проста порада. До відома, його дівчина - це не є згадкою родичів, тому що вони не є один одному родичами по крові. Але якщо це так, то чому він згадує дівчину мого друга також?? Щодо обману адміністрації як пише попередній гравець, те що я не знаю хто там кому дівчина/хлопець - не означає, що це обман адміністрації. “На рахунок образи батьків від гравця Валік Янко, тоді потрібно переслухати відеофіксацію до кінця, так як він стверджував, що: "У мене вони хотя-би є, грошей мені достатньо"”. Насправді там була пауза приблизно у 5 секунд. Тому тут мова не йшла шо в нього хоча би гроші є. Він сказав: “ У мене вони хотя би є (тобто мова іде за батьків)”. Дальше я кажу : “да да да” тут у нього пауза. І він продовжує розмову з нового речення : “Грошей у мене достАточно”. А тепер гляньте скільки дописів у мене на форумному аккаунті, і скільки у валіка? У мене 29 дописів, у валіка - взагалі приголомшливе число - 154 дописа. Це свідчить, що даний гравець, набагато більше у 5,3 рази порушує правила серверу.

• За незнання правил як говорить матео коваленко, то відповідаю, я добре знаю свої правила, вам не варто за мене хвилюватися. Відразу виникає у мене зустрічне запитання: “..знаючи гравця Валіка Янко, він не зможе стояти в стороні, коли інші люди свідомо принижують гідність його сім'ї, і буде захищати цю гідність, як тільки це можливо (незважаючи на правила серверу).” То чому взагалі пише тут під моїм дописом ліва людина, захищаючи валіка і його дівчину? Чому як ти кажеш, що він не буде стояти “ в сторонці”, він стоїть і не відповідає нічого тут, а лише ти? І як ви написали незважаючи на правила серверу? Тобто ви самі тут свідомо написали, що будете нехтувати правилами?..дуже цікавоо.. І на завершення, Шановна адміністрація, прошу заблокувати даного гравця, а саме матео коваленко за порушення правил на форумі, а саме : 3.2 Заборонені повідомлення, які не стосуються вас. | Видалення повідомлення і попередження, бан 7 днів.

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скарга не стосується теми "Скарги на адміністрацію" - не підлягає розгляду.
Стосовно правил написання можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі