Розглянуто Для керівника проекту і вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арбитражник

Поважний гравець
Реєстрування
21 Чер 2025
Дописи
81
Реакції
139
Бали
38
Нікнейм адміністратора:Валерія Савченко
Особистий нікнейм:Русік Ухилянтович
Суть скарги:Доброго дня.
Я неодноразово отримував блокування за образи батьків, погрози тощо. Хочу зазначити, що ці дії відбувалися в особистих повідомленнях у Discord, і ніхто, крім двох співрозмовників, цього не бачив. Мені кілька разів ГА давала покарання, але потім я їх оскаржував.
У зв'язку з цим хочу запитати: чому з боку ГА до мене немає такої ж поваги, як до інших гравців?
Раніше була ситуація, коли я образив батьків у Discord і отримав бан на 6000 днів. Після цього інший гравець (вже не пам'ятаю, хто) також зачепив моїх батьків і писав подібні слова, які я написав тому гравцеві. Я надсилав це ГА, але реакції з її боку не було. Тоді я писав скаргу, але мені відмовили, мотивуючи це відсутністю такого правила, яке б карало за це. Добре. Далі був ще один гравець, який писав мені образи, і я також надіслав докази, але від Лери (ГА) жодного прогресу не було.
Гаразд, ідемо далі. Я знову зачепив батьків, після чого отримав покарання на 6 тисяч днів. Я відсидів пару днів, і мені його оскаржили. Добре, рухаємося далі. Я вбив усім відомого гравця Данила Донецького і сказав: "Падай, ***********************************!" Після цього мені в Discord з його твінка з ніком "Дарина" прийшов великий текст. Він почав писати, хто я, хто мої батьки, що він там робив з моєю мамою з арматурою, що мій батько — кацап, і взагалі повну маячню. Надаю скрін нижче.
Усі прекрасно знають цього гравця, що видно по його манері письма, а також по згадці про арматуру. Щонайменше три гравці одразу сказали, що це "Дау... Донецький". Я це скинув ГА, після чого вона зробила з мене дурня, нібито вона не знає, хто це. Хммм. Як вона може не знати, хто це, якщо на нього було стільки скарг, що не передати? За те, що він пише, він неодноразово отримував бани за вірти, дюп, злив, образи тощо. Він навіть злив усі дані про свою колишню дівчину, йому дали бан. Але колишній керівник зайшов і розблокував його, сказавши, що "тут нічого такого немає". Але тут все зрозуміло, яке в них спілкування. Усі давно знають, що Коваленко любить гроші, а цей гравець активно донатить у гру, подарував йому "Гелік 6.6" і так далі. Його розблокували, і він після такого грає далі, знаючи, що йому на все байдуже, бо його розбанять. У цій грі головне — гроші: якщо донатиш, тебе будуть усі любити, якщо ні — ти тут не потрібен. Ось і все.
Гаразд, ідемо далі. Я скаржився Лері на гравця, їй було все одно. Добре, я вже забув про це. Усі знають таких людей, як Сергій Грінка. Коротко кажучи, гравець провокує, виводить інших гравців із себе, після чого заливає на форум. Форум ним забитий. Я написав оскарження у Discord-каналі форуму, після чого він мені щось там сказав. Я, зрозуміло, написав у особисті повідомлення, бо він вивів мене просто до краю, після чого полетіли образи в бік його батьків. Зрозуміло, він пішов і поплакався Лері. Лера дала мені бан за образи та погрози.
Так, у мене виникає питання: чому я отримую покарання, а гравцям, які обзивають моїх батьків, ГА байдуже? Як це так? Правила такого немає, але я отримую бан? За що тоді? Якщо такого правила немає і це було в особистих повідомленнях, вам до цього діла ніякого не має бути. Я вам усе пояснив і розповів, скільки разів вона давала мені бан, але по факту нізащо. Правила такого немає, і все.
Тому не знаю, хто там переглядає цю скаргу, сподіваюся, не ГА, а хтось вище. Але скажу, як є: я не буду зараз просити розбану у вас. Ні. Хочете — розбанюйте, хочете — ні, мені байдуже. Але я хочу ствердити, що я не фанатію від гри, я граю по кайфу. Я не задрочу в неї 24/7, у мене, крім гри, є особисте життя. Я не буду зараз у вас, як колись, просити вибачення і казати: "Розбаньте, будь ласка", і так далі. Ні, мені пофіг, я вже переріс це. Хочете — розблокуйте, хочете — ні.
Але перед цим хочу сказати: якщо маєте мені зараз кинути відмову на скаргу чи не розблоковувати, то дайте мені ЧСП (чорний список проєкту), і все, щоб нічого зайвого не було з вашою грою. Тому або розблок, або ЧСП, мені байдуже. Вирішуйте самі. 😅
І якщо вже на це пішло, то краще зробіть назад правило, яке було за образи батьків, і буде все гаразд. Не буде порушень.
Доказ видачі покарання (скріншотвідео):
Дата походження:29.07.2025

Вкладення

• IMG_20250729_131556_674.jpg
    IMG_20250729_131556_674.jpg
    228.8 Кб · Перегляди: 42
  • IMG_20250729_131556_460.jpg
    IMG_20250729_131556_460.jpg
    338 Кб · Перегляди: 44
  • IMG_20250729_131557_176.jpg
    IMG_20250729_131557_176.jpg
    190.9 Кб · Перегляди: 43

Даниїл Хліманцов

Мл. Адміністратор|С МОЗ, ДКВС | Чорноморський край
Мл.Адміністратор
Реєстрування
19 Лис 2024
Дописи
186
Реакції
286
Бали
108
Вік
25
обхід блокування форума
2.6 Заборонено мати кілька форумних акаунтів, зокрема створювати акаунти для обходу блокувань. Позов: Дозволено створювати форумний обліковий запис для апеляції свого покарання якщо немає доступу до облікового запису.

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Ми неодноразово з вами спілкувались про вашу поведінку.
Я вам наголошувала що ображати не можна, тим більше в тих контекстах, в яких робите ви.
Поки оскарження не можливе

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі