Розглянуто Для керівника проекту UKREINE GTA Сергія Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
268
Реакції
225
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора: Юра Дмитришин
  2. Особистий нікнейм: Амір Алієв [ 96457 ]
  3. Суть скарги: Пане Сергій Коваленку Я подав скаргу на адміністратора, після чого мене заблокували на 6000 днів за використання чітів. Проте я вважаю це рішення помилковим,так як і ЧСП діскорду яке мені видали на 06 сервері - і тут я неможу теж заходити тепер,було помилковим. Мене забанили на сервері до 2041р, а мій акаунт було видалено.Прошу вас переглянути це рішення, надати можливість пройти перевірку на чіти та повернути мій акаунт. Готовий надати будь-яку необхідну інформацію для підтвердження моєї невинності.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 27.05.2025 р.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
268
Реакції
225
Бали
63

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Як і пояснив вам у діскорді, вам треба для початку написати оскарження на 06 сервері в цей розділ - https://forum.ukraine-gta.com.ua/forums/Скарги-на-адміністрацію.396/

Оскільки у вас є активне блокування за чіти на 06 сервері, воно автоматично дублюється на інші сервери, розпишіть детально ваше оскарження та вкажіть обставини блокування, якщо рішення Головної адміністрації 06 серверу буде позитивним, зверніться до мене у діскорді - mikolajovich1 , після цього вам буде розблоковано ваш обліковий запис.
Дякую за звернення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі