Відмовлено Для керівника проекту!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Гащук ꑭ

Екс Полковник - НПУ Центральна Україна | 01 |
Реєстрування
3 Лют 2026
Дописи
20
Реакції
20
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Лео Картьє
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
3. Суть скарги: Вітаю шановний керівник проекту,звертаюсь до Вас,мій акаунт був заблокований на 15 днів по причині НонРп Держ.масові порушення + конфіскація на велику суму.
Розберемо все по порядку, причину бану я не розумію так як, я ніяк не взаємодіяв з людиною та не вилучав ніяких м4 а саме 4735 штук + не затримував особу, я як цивільна особа був при затриманні і спостерігав, загалом це може зробити будь яка зацікавлена особа.
Йдем далі - візьмемо цей факт що особа Ваня Штурм,при собі мав 4735 одиниць м4 а це фізично не можливо при собі мати таку кількість зброї і чомусь за це особі не видали ніякого покарання,якось не справедливо виходить.
Наступне - на відео фіксації видно що я Лео Картьє взагалі не взаємодіяв з особою і не вилучав ніяких речей (зброї), стояв я без форми та просто дивився за процесом,причину бану та зняття мене з посади Підполковника СБУ не бачу взагалі,перегляньте фрапс та зрозумієте що порушень щ моєї сторони немає, якщо потрібно повний фрапс можу показати + він є у ЗГС та ГС Держ та можливо у ГА.

Видавати бан на 15 днів по не дуже коректній причині + видавати варн це не правильно.

Очікую на вашу відповідь,гарного дня!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 24.02.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

я як цивільна особа був при затриманні і спостерігав, загалом це може зробити будь яка зацікавлена особа
Ви є представником державної організації, який займає високу посаду (а саме 10-те звання) та має вчити гравців діяти згідно правил та норм. Натомість ви з вашим колегою з іншої фракції відверто демонстрували протилежне своєму особовому складу.

взагалі не взаємодіяв з особою і не вилучав ніяких речей (зброї), стояв я без форми та просто дивився за процесом
Проте надані ж вами відеодокази кажуть про інше:
1771938241548.png

перегляньте фрапс та зрозумієте що порушень щ моєї сторони немає
Докази були розглянуті разом зі слідкуючими, ГС Держ та керівником. Рішення ухвалене та видане.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі