Розглянуто Для керівника проєкту Олега Галицького!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Raiden

Активний
Реєстрування
8 Жов 2022
Дописи
428
Реакції
524
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Ронні Рівер 317

2. Нікнейм адміністратора: Ян Карпенко,ГА,ГС Неоф

3. Суть скарги:
Я граю на проєкті практично з самого відкриття та завжди намагався дотримуватися правил сервера. Однак зіткнувся з ситуацією, яку вважаю несправедливою з боку адміністрації.

Почну зі свого покарання. Мені видали бан на 2 дні за образи гравців. При цьому раніше у мене не було жодного муту на сервері 07. У даній ситуації мої слова не містили серйозних або жорстких образ — це був радше рофл, без наміру реально зачепити гравця. Вважаю, що в такому випадку покарання у вигляді бану є надмірним, і більш доречно було б видати мут.

Крім того,бан був виданий за скаргою, де відсутня повна ситуація конфлікту. Відео починається вже з моменту конфлікту, без розуміння його причин. Адміністратор, який видав покарання, не розібрався в ситуації повністю і, по суті, виніс рішення без усіх необхідних фактів. Також я намагався зв’язатися з адміністратором у приватних повідомленнях, але був проігнорований.

Тепер щодо ситуації з гравцем з ID 326 (мій соклановець). Йому видали бан на 4 дні та заборону на ловлю дахів бізнесів. При цьому у нього є повний відкат ситуації, який підтверджує, що він просто був присутній на сльоті, стояв на мітці і не вчиняв жодних дій щодо ловлі. Вважаю, що покарання видано безпідставно і воно потребує перегляду.

Також через дану ситуацію постраждав клан, тому прошу звернути увагу на це та зняти видані догани клану, оскільки вони базуються на спірних та необ’єктивно розглянутих моментах.

Окрім цього, постраждали учасники клану з ID 1204 та 187, які не є лідерами або модераторами. Вони отримали бан на 6000 днів (до видалення клану), хоча такі покарання не повинні були застосовуватися до звичайних учасників. Вважаю це грубою помилкою та прошу переглянути ці блокування.

Підсумок:

1. Прошу переглянути моє покарання та замінити бан на максимально можливий мут.
2. Прошу переглянути ситуацію з гравцем ID 326 з урахуванням повного відкату.
3. Прошу зняти видані догани клану.
4. Прошу переглянути бани учасників клану (ID 1204 та 187), які були видані безпідставно.
5. Прошу звернути увагу на роботу адміністратора, який виніс покарання без повного розбору ситуації та проігнорував спробу зв’язку.

Сподіваюся на об’єктивний розгляд даної скарги.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення:27.04.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю!

Покарання за сказані вами слова є якраз відповідним. Якщо у вас є доказ того що було з іншою стороною можете прикріпити у наступній скарзі на гравця. По теперішніх доказах покарання буде доцільним.

Щодо дій інших гравців в цій скарзі оскарження = скарзі від 3-ї сторони, що не підлягає розгляду.

В загальному на клан видано 3 / 3 доган та він підлягає видаленню через низький общак.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі