Відмовлено Для керівника проєкту/DM/HoneyBadgers

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Акула Гуччи

Новий гравець
Реєстрування
31 Лип 2026
Дописи
3
Реакції
2
Бали
5
1. Ваш нікнейм: Акула Гуччи
2. Нікнейм порушника: Акула Гуччи
3. Назва клану порушника: HoneyBadgers
4. Суть скарги:

Хочу подати скаргу на гравця Акула ГуччИ за грубе порушення правил проєкту, а саме DM (Death Match).

Death Match (DM) — це термін, який використовується в рольових іграх, зокрема на GTA UKRAINE-серверах, і означає вбивство або напад без вагомої RolePlay-причини. Такі дії є порушенням правил сервера, і за їх вчинення гравець може отримати відповідне покарання, зокрема попередження, тимчасове блокування або блокування облікового запису залежно від правил конкретного проєкту.

Через деякий час до мене під'їхав або наблизився гравець Акула ГуччИ, після чого без будь-якого логічного пояснення, без жодного RP-відіграшу, без попередження, без словесної взаємодії, без спроби вирішити ситуацію мирним шляхом або хоча б пояснити причину своїх дій, почав відкривати по мені вогонь та завдавати шкоди. Його дії були абсолютно несподіваними та нічим не обґрунтованими.

Під час ігрового процесу я займався своїми справами, не порушував правил сервера, не створював конфліктних ситуацій, не провокував інших гравців та не здійснював жодних дій, які могли б стати причиною для агресії в мій бік. Я спокійно пересувався картою, дотримувався правил RolePlay, не втручався в чужі ситуації та не мав наміру вступати в будь-які конфлікти.

Зі свого боку я не проявляв агресії, не використовував зброю, не погрожував цьому гравцю, не заважав його ігровому процесу, не ображав його в чаті чи голосовому зв'язку, не переслідував його та не мав із ним жодної RolePlay-історії, яка могла б пояснити подібну поведінку. У зв'язку з цим я вважаю, що його напад був повністю безпричинним і підпадає під визначення DM, оскільки жодної вагомої RP-причини для застосування сили не існувало.

Після початку нападу я навіть не мав можливості нормально відреагувати на ситуацію або зрозуміти, що взагалі відбувається. Усе сталося дуже швидко, без будь-яких передумов чи розвитку RolePlay-ситуації. Замість взаємодії між гравцями я отримав лише безпідставне застосування зброї, що повністю суперечить правилам сервера та принципам RolePlay.

Унаслідок цих дій мій ігровий процес був повністю зіпсований. Я витратив власний час на розвиток персонажа, виконував різні ігрові завдання та намагався отримувати задоволення від гри, однак через безпідставні дії гравця Акула ГуччИ усе це було перервано. Подібна поведінка негативно впливає не лише на мене, а й на інших гравців, адже створює атмосферу, у якій замість якісного RolePlay відбуваються безпричинні вбивства та напади.

На мою думку, такі дії є неприпустимими для RolePlay-проєкту, адже вони порушують правила сервера, руйнують атмосферу гри, демотивують інших гравців та заважають чесному і комфортному ігровому процесу. Якщо залишати такі випадки без уваги, це може призвести до того, що подібна поведінка стане звичайною практикою, що негативно позначиться на якості RolePlay та репутації сервера.

Прошу адміністрацію уважно переглянути наданий відеозапис та інші можливі докази, звернути увагу на відсутність будь-якої RP-причини для застосування сили з боку гравця Акула ГуччИ, перевірити всі обставини цієї ситуації та надати їм справедливу оцінку. У разі підтвердження факту порушення прошу застосувати до гравця відповідне покарання згідно з чинними правилами проєкту, щоб у майбутньому він не повторював подібних дій стосовно інших гравців.

Дякую адміністрації за приділений час, уважний розгляд цієї скарги та підтримку порядку на сервері. Сподіваюся на об'єктивне рішення та справедливе покарання відповідно до правил проєкту.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): сюда натисніть для перегляду цікавого відео
6. Дата порушення: 06.08.2026 2 години с чимось

Евеліна Мартінс

ГС Неоф | Чорноморський край
Куратор лідерів
Реєстрування
27 Жов 2023
Дописи
1,585
Реакції
5,250
Бали
253
Вітаю! Скарга не підлягає розгляду, оскільки її зміст містить неадекватну поведінку, образи, нецензурну лексику та інші порушення правил оформлення скарги.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі