Розглянуто Для керівника тех. віділлу та тех. підтримки

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хійорі Міядзакі

Шановний гравець
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
40
Реакції
36
Бали
23
1. Ваш нікнейм у Telegram і посилання на нього у форматі @нікнейм. @s_n_i_k_l_i
2. Номер тікету (шестизначні цифри формату ХХХХХХ): 215501
3. Ім'я та прізвище оператора: Соломія Крушельницька
4. Суть звернення:
Доброго дня, сьогодні сталася розмова з даним оператором технічного відділу, але по суті розмови я не отримала відповідь на своє питання. Оскільки 18.04 вийшло оновлення в грі та новий івент. Один з міні квестів для отримання крашанок є івент «Щаслива курка» й коли зʼявляється курочка то її потрібно знайти на карті та вбити, але з моєю проблемою я не маю змогу прийняти в ньому участь бо потрібно знайти курку й після чого ще встигнути приїхати. Коли я викликала адміністратора в грі то вона порадила мені звернутися до тех. підтримки в телеграм де мені повинні були надати файл для гри який повинен був виправити мою проблему але у відповіді оператора отримала, що в мого ноутбука не вистачає відео памʼяті.
Відкривши сайт гри та прочитавши мінімальні вимоги *фото 1* я зайшла дану відеокарту *фото 2* та побачила що там всього 512мб відео памʼяті так само як і у мого ноутбука. Тоді звідси виникає питання чи оператор дійсно знає про вимоги до гри?
Оскільки є недопрацювання в грі, а саме що не всі гравці можуть бачати мітки на карті, виходить не справедливий фарм крашанок, бо не всі гравці бачать цих курочок.
Прошу звернути на увагу на дану проблему та змінити характеристики до гри якщо вони дійсно вказані не правильно, хоча мені здається це потрібно обовʼязково змінювати щоб уникнути дезінформації для інших гравців.
Прошу надати мені рішення моєї проблеми в найближчий час, оскільки фарм івент валюти й так є важким, так ще й немає можливості повноцінно користуватися всіма можливостями для фарму.
Надіюсь на швидку відповідь та вирішення даної проблеми оскільки це є проблемою та недопрацювання ігрового моду,оптимізації ( яку теж бажанно підтягнути).
Дякую.
5. Докази (скріншоти/відео): туть
6. Дата порушення/блокування створення звернень: 20.04.2025

Мстислав Подільський

Керівник Тех.Підтримки
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
447
Реакції
360
Бали
68
Вітаю.

Відсутність міток на мапі дійсно є проблемою, але ця проблема на практиці частіше помічається у разі використання інтегрованої графіки в процесорах AMD, точніше відеокарт RX Vega менше 10-ї серії. З 10-ї серії всі мітки відображаються, оскільки МТА розпізнає 1 ГБ відеопам'ятті з 4-х максимальних.

Системні вимоги гри довгий час не змінювались, оскільки за цей час з грою відбувались суттєві зміни і актуалізація системних вимог гри не була пріоритетом.
З недоліків було помічено, що повторюється одна і теж сама серія відеокарт AMD з мінімальних вимог до гри у рекомендованих.

Системні вимоги визначають самі розробники, а не технічна підтримка. Даний оператор компетентний у ігровому та технічному питанні гравців, має прояв активності (спілкування з гравцями у інших ресурсах UKRAINE GTA) поза межею Telegram бота «Технічна підтримка | UKRAINE GTA».

Проте Ваша фраза «ладно я зрозуміла це безтогково з вами виясняти» виявився тригером оператора для завершення тікету, замість того щоб дійсно далі з'ясувати і прояснювати моменти чому в Вашому випадку інтегрована відеокарта AMD має недолік, який не є можливим технологічно розробникам до виправлення. З чим, з оператором була проведена бесіда стосовно скоєних дій.

Порадившись з відділами розробки та тестування, було прийнято рішення оновити системні вимоги гри з урахуванням реального положення і звернень гравців до технічної підтримки з їх характеристиками пристроїв, оскільки дійсно з питань старих відеокарт ATI та AMD може вводити нових гравців в оману. Зміни незабаром на сайті ukraine-gta.com.ua

Івент пройти можливо лише з наявністю міток і інформацією на мапі де буде переміщуватись курка. Якщо навіть візуально без міток якимось чином зможете побачити, то надалі буде ускладнений її повторний пошук через її переміщення. А це багато часу витратити добряче теж потрібно.

Проблема не є технологічно можливим до усунення розробниками. Лише якщо матимете стаціонарний ПК або ноутбук з дискретною відеокартою NVIDIA або AMD серій, окрім однієї інтегрованої, яка не зовсім призначена для того щоб на них грали.

Як можливий варіант вирішення проблеми відображення міток у Вашому випадку, але скоріше за все, навряд чи, він працюватиме у Вас, оскільки виробники ноутбуків у більшості випадків не надають змогу вручну змінювати фізичний розмір відеопам'ятті з 512 МБ на вищу її кількість в налаштуваннях BIOS/UEFI ноутбука. Тобто, цей фізичний розмір є статичним і Windows може автоматично визначати потрібний розмір без Вашого втручання у систему для запуску програм чи відео. Але на практиці з грою так і залишається 512 MБ відеопам'ятті.

Дякуємо за розуміння та за Ваші побажання. Мирного неба.​

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі