Розглянуто Для керівника Ukraine GTA | Олегу Галицькому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
18 Сер 2025
Дописи
34
Реакції
30
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:Міша Ведмідь
  2. Особистий нікнейм:Станіслав Медвідь
  3. Суть скарги:
    Причиною звернення є
    некомпетентність у виконанні своїх обов’язків, упереджене ставлення до гравців, а також явні ознаки “блату” та покривання порушеньз боку окремих осіб і фракцій.За час гри на сервері я неодноразово ставав свідком ситуацій, коли порушення з боку певних гравців або членів фракцій просто ігнорувалися, тоді як звичайних гравців карають навіть за незначні дрібниці.
    Створюється враження, що існує певне “коло наближених”, які мають повну недоторканність, а будь-які спроби вказати на це чи підняти тему несправедливості закінчуються погрозами, ігноруванням або блокуванням.
    Особисто переконався, що будь-яка спроба висловити правду або об’єктивно описати ситуацію викликає негативну реакцію з боку адміністратора, після чого гравця можуть безпідставно покарати.
    Такі дії суперечать принципам чесності та неупередженості, які мають бути основою діяльності адміністрації будь-якого проєкту.
    Замість того, щоб забезпечувати справедливу гру та підтримувати довіру спільноти, цей адміністратор своїми діями створює атмосферу недовіри, несправедливості та “своїх і чужих”.
    Багато гравців вже відкрито висловлюють невдоволення, але через страх покарання або блокування — мовчать, що лише погіршує ситуацію.
    Я вважаю, що така поведінка підриває авторитет адміністрації, негативно впливає на розвиток сервера та відштовхує нових гравців. Якщо нічого не змінювати, то навіть найвідданіші учасники спільноти втратять бажання залишатися на цьому проєкті, бо ніхто не хоче грати там, де панує блат і подвійні стандарти.
    Тому закликаю керівництво проєкту звернути увагу на цю ситуацію, перевірити дії адміністратора Міша Ведмідь і провести об’єктивну оцінку його роботи.

Додатково хочу зазначити конкретний випадок, який лише підтверджує мої слова.
    Близько двох днів тому я подав скаргу на працівника НПУ, де були чітко вказані всі порушення з доказами.
    На цю скаргу адміністратор Дмитро Ріхтер відповів, що порушень не виявлено, хоча КА (керівний адміністратор) чітко зазначив, що порушення там дійсно є.

Після цього я подав окрему скаргу вже на адміністратора Дмитра Ріхтера, і саме тоді ЗГА Міша Ведмідь відповів, що скарга буде перерозглянута.
    Проте до цього моменту (через два дні) — жодного повторного розгляду не відбулося, ніхто не дав відповіді, і жодних дій так і не було вжито.
    Сьогодні, коли я знову зайшов на сервер і потрапив у фракцію НПУ, я запитав у того самого працівника, на якого була подана скарга:
    "Тебе не звільнили за твої порушення?"
    На що отримав відповідь:
    "Не звільнили, не переживай, можеш не надіятись."
    Така реакція лише підтверджує, що порушення дійсно були, але адміністрація свідомо закрила на них очі.
    На відео-доказі, який я додавав до скарги, чітко видно численні порушення з боку цього гравця, проте ніхто навіть не спробував об’єктивно їх перевірити.
    Замість того, щоб реагувати на обґрунтовані звернення гравців, адміністратори ігнорують докази, або ще гірше — блокують тих, хто намагається відстояти справедливість.
    Такі дії дискредитують не лише конкретного адміністратора, а й всю адміністрацію проєкту.
    Я переконаний, що адміністратор рівня ЗГА має бути прикладом об’єктивності, чесності та професіоналізму, але, на жаль, у даному випадку ми бачимо повну протилежність.
    Через подібні ситуації гравці втрачають мотивацію грати, адже коли очевидно, що "своїм" усе дозволено, а "чужих" карають без причини — це знищує інтерес до сервера.
    І якщо таке продовжиться, то проект почне втрачати свою репутацію та активність, бо ніхто не захоче залишатися там, де панує блат, несправедливість і байдужість.
    Окремо хочу звернути увагу на поведінку ЗГА Міша Ведмідь у Discord сервері проекту.
    Коли гравці починають відкрито говорити правду або ділитися своїм досвідом про несправедливість, то замість того, щоб вислухати — адміністратор дає вказівку модераторам “ви знаєте що робити”, після чого ці гравці отримують блокування.
    Тобто, людей карають просто за правду, за те, що вони відкрито говорять про проблеми сервера.
    Це вже не просто некомпетентність — це навмисне придушення будь-якої критики, щоб приховати внутрішні проблеми адміністрації.
    І, як показує досвід, на 01 сервері правду ніхто не любить.
    Ті, хто намагаються домогтися справедливості, у результаті отримують блокування або ігнор, а порушники продовжують спокійно грати, бо вони “свої”.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик:)
  5. Дата походження:17.10.2025​

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,048
Бали
253
Вітаю
Всі гравці які були у войсі понесли покарання за порушення правил Діскорд серверу, покарання вони отримали від модерації діскорду також деякі гравці понесли покарання у грі
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі