Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоДля керівника Ukraine GTA | ТІЛЬКИ Олегу Галицькому
Я, Харитон Фальконе, звертаюся зі скаргою на Заступника Головного Адміністратора Центральної України — Мішу Ведмедя.
Його діяльність протягом останнього часу показує повну халатність, байдужість і непрофесійність у виконанні своїх обов’язків. Багато гравців і навіть частина адміністрації погоджуються, що Міша Ведмідь не відповідає займаній посаді. Людина, яка повинна бути прикладом дисципліни, справедливості та організованості — насправді показує безвідповідальність і повну відсутність контролю за роботою.
Під час виконання адміністративних обов’язків він постійно ігнорує звернення, уникає вирішення проблем і рідко реагує на будь-які запити. Коли до нього звертаються з конкретною ситуацією або скаргою, його відповідь зазвичай коротка — або "я зайнятий", " ***********************************", або відсутня взагалі. Такий підхід створює враження, що йому байдуже до роботи та до команди, якою він має керувати.
Окрім цього, він часто демонструє елементарну некомпетентність. Є безліч випадків, коли Міша не знає основних адміністративних команд, плутається у базових діях і не здатен швидко відреагувати у робочих ситуаціях. Замість того, щоб наводити лад — інші адміністратори змушені самі вирішувати питання, які мали б бути у компетенції ЗГА.
Також хочу звернути увагу на ситуацію з CS (яка підтверджується скріншотом). Замість того, щоб розібратись і допомогти вирішити проблему, Міша Ведмідь просто проігнорував її. Це ще раз підтверджує, що він не розуміє важливості своїх обов’язків і не виконує функції, покладені на його посаду.
Крім того, робота всієї адміністрації під його керівництвом перебуває у занедбаному стані. На репорти від гравців часто відповідають лише через 5–10 хвилин після подання, а іноді — взагалі не відповідають. Це системна проблема, бо багато адміністраторів замість того, щоб виконувати свої обов’язки, займаються фармом на фурах або іншими особистими справами під час чергування. І це відбувається на очах у всіх, але ЗГА на це не реагує.
Через таке ставлення більшість гравців і частина адміністрації вже втратили довіру до Міші Ведмедя. Всі бачать його халатність, байдужість і небажання щось змінювати. Люди перестали сприймати його як керівника, бо він не виконує свої прямі обов’язки та не контролює роботу підлеглих. Замість того, щоб організовувати команду, він створює атмосферу хаосу і безвідповідальності.
На форумі вже неодноразово з’являлися скарги на цього адміністратора, і в кожній із них повторювалися ті самі проблеми: непрофесійність, поверхневе ставлення, відсутність реакції на звернення та ігнорування обов’язків. На жаль, жодних реальних змін після цих скарг не відбулося, і ситуація продовжує погіршуватись.
Я прошу вас, Олеже, особисто розглянути це звернення та провести перевірку діяльності ЗГА Міші Ведмедя. Будь-який адміністратор Центральної України підтвердить, що він не справляється зі своїми обов’язками і лише створює напруження в колективі.
Моя позиція, яку поділяють більшість гравців та адміністраторів, полягає в тому, що ЗГА Міша Ведмідь повинен бути знятий із посади, оскільки він не відповідає займаному рівню відповідальності. Його поведінка шкодить репутації проекту і створює враження, що на керівних посадах можна просто бути присутнім, а не працювати.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): додав в описі
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.