Відмовлено Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Лінський

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Реєстрування
20 Лют 2024
Дописи
32
Реакції
28
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:Олександр Юрчишин
  2. Особистий нікнейм:Іван Маник
  3. Суть скарги:Я Гравець був співробітник СБУ Д Побачив як Полковник Стоїть в АФК більше 15 хвилин це порушення правил лідера я попередив про це генарала після чого мені сказали шо не зливай склад я сказав я буду казати про всі порушення Дальше мене ЗГС держ кікнув з тг групи і Заблокував на 14 днів якшо я когось образив прошу вибачення Прошу сняти бан та прийняти назад в сбу на мою посаду Також я ніколи не бачив правила бан 14 днів за злив складу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео)
  5. Дата походження:28.01.2025

Олександр Юрчишин

Пенсіонер | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
11 Тра 2023
Дописи
2,139
Реакції
1,159
Бали
253
Вітаю!
Покарання видано вірно, вас лідер попередив що якщо за вами буде помічено спроби зливу то вас буде звільнено, після чого ви сказали "Ну мені всерівно я буду зливати його кожен день" , після чого у вас лідер запитав "Ану за що?", на що від вас поступила відповідь "За що можна".
Після чого ви написали до мене в особисті повідомлення , що вам обідно що вас лідер не взяв по довірці на посаду З-L СБУ Д.
Вас було звільнено з СБУ Д та занесено в ЗЧС зі сроком на 1 місяць за спробу зливу керівничого складу.

Що стосовно ваших слів:
Також я ніколи не бачив правила бан 14 днів за злив складу
Вам було видано блокування згідно правил Ukraine GTA, а саме пункту 6.36.
6.36. "Злив особового складу" - Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14-31 день

Докази будуть надані ГА/ЗГА, очікуйте відповідь!

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
ЗГС Держ вам надав повну відповідь вище

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі