Відмовлено Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микита Вишнецький

ЗСУ 05 UKRAINE GTA
Реєстрування
12 Лип 2025
Дописи
190
Реакції
102
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Микита Понятенко

2. Нікнейм адміністратора:Ілля Репецький для керівника це

3. Суть скарги:

Бажаю здоров’я!

Хочу висловитись від імені тих, хто справді бачить, що відбувається.

Коли лідерами були Джеймсон, Тоні та Сантьяго, все було інакше. Вони старалися для кожного з нас — не тільки для себе. Вони дбали про команду, слухали думку людей, підтримували, коли було важко. Тоді відчувалася справедливість, повага й командний дух.

А зараз виходить якось нечесно. Заступники теж віддають багато сил, часу, стараються для всіх — а ставлення до них таке, ніби вони не важливі. Але це неправильно. Вони теж частина команди, вони допомагають тримати все в порядку, і без них нічого б не працювало.

Ми всі разом робимо одну справу. І коли когось починають принижувати чи ігнорувати, це руйнує весь дух команди. Ми не собаки, ми люди, які стараються для спільної мети.

Тому я звертаюся з проханням: поважати кожного, хто вкладає свій час, сили й душу у спільну справу.

Якщо ми будемо стояти один за одного — як це було при Джеймсоні, Тоні й Сантьяго — тоді знову повернеться порядок, довіра і справедливість.

З повагою,

Микита Понятенко

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео)за потребою

5. Дата порушення: сегодні

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!

Очікуйте розгляду основної скарги, дана скарга не містить жодних доказів та не береться до уваги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі