Розглянуто Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ігор0404

Козак
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
98
Реакції
12
Бали
18
1. Нікнейм адміністратора: Владюша Стоун
2. Особистий нікнейм: Ігор Бутинський
3. Суть скарги:я подав скаргу на двох чоловік які вбили мене під бункером в ZZ і її перше сергій стоун хотів відхилити бо непідходить відео йому бо тільки на 30 сек тіпа нема повної ситуації і так далі на що я йому написав що я тільки вийшов з бункера мене вбили і я скористався функцією записування екрану 30 останіх секунд .хотя я раніше закидав і всім підходить а йому все непідходить це вже неперший раз . і цього разу він відправив на розгляд ГС/ЗГС ,в результаті чого розглянула скаргу Владюша Стоун і написала що скарга неприймається з відео де немає звуку моєї розмови ,але в правилах подачі скарги нічого про це невказано і раніше я всі скарги закидав без звуку і небуло проблем .Вона придумує собі свої власні правила нащо тоді такий адмін
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Андрей-Дудець-6762348-і-Григорий-Самольотов-6754135-dm-in-zz.52133/#post-232321
5. Дата походження:27.06.2023

Останнє редагування:

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,070
Реакції
1,023
Бали
253
Вітаю!
Скарги в який не чути Вас, не приймаються, Ви могли образити людину або спровукувати, також не видно що коїлось перед цим!ї

Очікуйте рішення
ГА/ЗГА

Ігор0404

Козак
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
98
Реакції
12
Бали
18
Вітаю!
Скарги в який не чути Вас, не приймаються, Ви могли образити людину або спровукувати, також не видно що коїлось перед цим!ї

Очікуйте рішення
ГА/ЗГА
Там ж видно що я нерозмовляв на відео і в чаті неписав я тільки з бункера вийшов то як я міг його образити вони просто за ніщо вбили мене в зз біля бункера і я встиг включити 30 сек і я в кінці сказав що будеш на форумі і він почав казати ти мене образив і все , хоч я його неображав це якраз було розраховано що відео без звуку могоі ви скажете що я його ображав, просто несправедливо він мене вбив і йому нічого за це небуде бо відео без звуку нащо тоді цей форум доказ вбивства є є я його не бив руками і нестріляв, виходить краще було дістати зброю і вбити їх ніж на форум кидати бо це б було на багато легше , а тут пиши скидай відео і в результаті відхилять бо звуку нема ппц

Останнє редагування:

Ігор0404

Козак
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
98
Реакції
12
Бали
18
Вітаю!

Очікуйте рішення
ГА/ЗГА
Я зрозумів що нічого вам не докажу і в слідуючий раз краще їх просто вбити ніж доказати щось щоб їх покарали , небула б зелена зона то б так і зробив , але просто розраховував що зелена зона і ви їх за це покараєте а тут виходить та сама історія з справедливістю як в нас в країні поки докажеш щось то скорше тебе закриють

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю.
Скарга на якій відсутні звуки не приймається.
Це гра,яка немає відношення до реальності.
З Адміністрації буде проведена бесіда.
Та також подавати скаргу потрібно зі звуком та фрапс більше 30сек.
Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі