Відмовлено Для керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Жов 2022
Дописи
67
Реакції
21
Бали
13
1. Нікнейм адміністратора:Настюша Марс
2. Особистий нікнейм: Ден Красень
3. Суть скарги: Добрый день,начнем с того,что я закинул на персонажа неадекватного который просто так расстреливал всех кто ехал на дороге,и ее отклонили изза причины,фрапс не 30 секунд,теперь смотрим ваши же ФОРМИ,и тут нигде не прописано за 30 секунд,правильно?правильно,тогда получается либо администрация прикрывает игроков,либо вы для людей не прописали все подробно.Или меня убили за 18 секунд а мне нужно было еще снимать и бегать в больнице 12 секунд чтобы приняли мою завку?я в самп на скольки проектов переиграл и вижу такое впервые,какие 30 секунд,ты включил фрапс,ник,убийство зафиксировано,все,работайте по жалобе а не я должен бегать 30 секунд чтобы меня убили и я был доволен,что мой фрапс приймут.Я хочу чтобы вы убрали эти 30 секунд потому,что это настоящий аншлаг и игрок понес наказание за свое неадекватное поведение.Спасибо я знаю что мы лучшие и давайте не топить лучший наш Проект
Не приймаються:
- Скарги не за формою.
- Скарги у яких на скріншотах не видно часу та дати.
- Скарги без скріншоту або фрапсу з моментом порушення .
- Скарги не від себе не розглядатимуться (Скарга має бути залишена від себе та зі своїми скріншами/відео.).
- Фрапс більше двох хвилин і без тайм коду. ВИНЯТОК: скарга буде розглянута у разі вказаного тайм коду!
- Неадекватний зміст скарги (музика, текст)
- Скарга має бути подана протягом 7 діб з моменту порушення.
- Фрапс знятий на телефон або інші подібні пристрої не приймається.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/dm-Сергій-Мартінс.52592/#post-233815

Alexandr Volk

Гість
Доброго часу, на вашому відео не видно хто стріляв з машини це перше, а друге на початку відео був сильний фриз, що теж не доводить, що у Вас стріляв ближній гравець.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі