- Реєстрування
- 17 Лип 2023
- Дописи
- 683
- Реакції
- 515
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Неоф
- Особистий нікнейм: Акіро Форбс
- Суть скарги:
21.07.25 була переписка із Гс Неоф про те що клан Sigma кинули бізвар без кд :
Клан "SIGMA" атакує клан "DDTMS" : 20.07.2025 20:00 - кд 24 години
Клан "SIGMA" атакує клан "Forbes" : 19.07.2025 19:00 -кд 24 години
Клан "WarszawFamQ" атакує клан "SIGMA" : 21.07.2025 20:00 - кд 48 годин
Клан "SIGMA" атакує клан "Forbes" : 22.07.2025 18:00 - ??? Кд непройшло даже 24 години
На що відповідає Гс Неоф , що битву буде відмінено , на що я згодився та приняв ситуацію , що на битву за бізнес я небуду збирати людей та їхати бо немає смислу!
Я запитався на наступний день в день бізвару коли бізвар відмінять та знімлять кд , бо для чогось жеж придумали данне кд, на що мені відповідають:
Битву відмінили за хв 5 до кінця бізвара зі щотом 0:1 в сторону Forbes , так як учасники клану Sigma вбили свого гравця на території бізвару:
24.07.25 приїхавши до б/у було замічено що бізнес находиться у клану Sigma , на що було і питання чому так , після дуже довгої розмови дійшли висновку що всетаки бізнес передасться у власність Forbes! Напомню битву за бізнес було відмінено! Та ніхто нікому нічого немало передаватись! Так як хтось ''типу'' провіряв команду і случайним образом Sigma змогла кинути битву за бізнес! Для чого тоді кд?
25.07.25 Гс Неоф пише про те що буде битва 27.07.25
27.05.25 ,Я возмущаюсь так як у /wartime Клан "SIGMA" атакує клан "DDTMS" : 27.07.2025 19:00
Знаючи що в нас буде битва ніпрощо непідозрювачи підїхав до б/у ринку та бачу що бізнес знов переданий клану Sigma !?
На що Гс Неоф відповідає:
1. До чого тут неявка? Якщо битву було кинуто без кд , та Гс Неоф 21.07.25 сказав що битву буде відмінено!
2. На яких правах передається кришування бізнесу? Для чого було придумане кд?
3. Чи не блат від керівництва проекту? Що за керівник так детально розглядав і хочу почути все ж таки для кого придумали кд?
4. Прошу розглянути данну скаргу та передати кришування бізнесу , так як його забрали непоправилам! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Повні скріни можу надати в особисті повідомлення дс akiro_xxx
- Дата походження: 27.07.25