Схвалено Для керівництва//Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ліана Горд

Шановний гравець
Реєстрування
1 Чер 2023
Дописи
22
Реакції
36
Бали
16
1. Нікнейм адміністратора: -
2. Особистий нікнейм: Ліана Горд (126930)
3. Суть скарги: Вітаю! Я отримала покарання до 2040 року по причині "Співпраця з чітерами" тик . Але ніякої співпраці по факту не було. За годину до бану я стояла на страйкболі, де почула, що на ринку людина скупляє бігає все, приїхавши на ринок, я виставила скін "Харлі" за 1.5 ляма, декілька вінілів "Долар" по 30 тисяч (це звичайна ринкова ціна на ці речі), які в мене моментально придбали. Простоявши ще трішки часу я виставила ще один вініл і 2 маски. Ці речі в мене також придбали. Після цього я вийшла з ринку і поїхала по своїм справам. Через деякий час я отримала бан.

Я граю з травня 2023 року, за цей час я не отримувал/а серйозних покарань, дуже рідко потрапляла в деморган і то, за легкі порушення, такі як нонрп драйв і тд. Ні разу в бані не була. Завжди ввічливо відносилась до адміністраторів ( я думаю вони підтвердять ), знайшла багато друзів, яких я не хочу втрачати через якесь непорозуміння. На х2 ночами я працювала і заробляла кошти, щоб мати все, що зараз можу втратити.

Я маю скріни, які зробила за декілька годин до бану ( ті кошти, які я заробляла пів року) тик ( баланс : 54 761 227) і скріни з балансом, який в мене був після виходу з ринку тик ( баланс: 79 161 968). Отже, після ринку в мене було + 24 400 741. Прошу забрати ці кошти і розбанити мене. Є набагато серйозніші порушення, після яких гравці повертались в гру. Не хочеться втрачати все через 25 лямів.
4.
photo_2023-12-14_01-31-45.jpg

5. Дата походження : 14.12.2023, приблизно о 01:00

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі