Схвалено Для керівництва//Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Аристарх Кривий

Лідер на пенсії
Реєстрування
16 Лют 2023
Дописи
184
Реакції
92
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: uwether-CP
  2. Особистий нікнейм: Аристрах Кривий
  3. Суть скарги: Перебуваючі на центральному ринку я спілкувався з людьми , і у мене почали не типово швидко покупати речі , передевившись фраб вже з ранку щоб зрозуміти що за ситуація сталась ,а коли я намагався з ранку зайти мене заблокували за якусь співпрацю , передивившись я спочатку подумав що товар купив адміністратор томо що я побачив тінь без людини , потім помітив невідому мені людину яка стояла у мне на наметі і за якою бігав адміністратор чому на той час він швидше не відключив цього гравця і не попередив інших , ці всі думки я маю вже на ранок коли передивлявся фрабси які додаю до скарги, на момент того коли речі почали активно купувати я сходив та додав ще , при цьому всі речі були виставлені за ринковою не завищеною ціною , на той момент я не зрозумів хто у мене купував товар тому що я бігав по ринку щоб придбати якийсь товар на перепродажу , і тут коли я переглядав товар побачив як Кристіна Забівчик скупае у мене всю вітрину , побігши за нею я побачив не реально великі ціни на товар , так само походивши по ринку у більшості людей стояли стандартні типові речі по 20кк , до цього і у продовж я почав слідкувати за рейтенгом гравців який є в особистому кабінеті , і статки ціеї дівчини росли мов дріжжі і тут я подумав що вона є чітаком що зливае гравців , потім як я казав раніше коли вже я сьогодні передивлявся фрабси я побачив людину на ім'я сашка за яким всі бігали та благали його купити щось , я в свою чергу не як не контктував з ціма людьми , адекватно виставляв товар та бігав по ринку не розуміючи такі завишенні ціни , я прошу вибачення якщо у моїх діях була якась помилка , я за чесну гру і ніяким чином до тих осіб які спеціально ставили не реальні ціни щоб іх товар викупили і прямими діями руйнували економіку відношення не маю , я також прошу розблокувати мене та по можливості повернути мій товар який був куплений саме за не чесні гроші та списати сумму яка була отримана за них по моїм підрахункам це приблизно 20-24 кк тому як на момент активних покупок я мав 20-21 кк так як до цього такох були продажі на ринку звичайно можу помилятися , я думаю більш точно цю інформацію можно переглянути по логах хто і на скільки купував у мене товару , Докази ситуації 1 2 3 4
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 14,12,2023

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, зв'яжіться зі мною в Discord - skakunchik

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, розблоковані.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі