Розглянуто Для керівництва проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Наомі Міллфс

Наталі Сонечко ?
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
99
Реакції
158
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм: Наомі Потужна
  3. Суть скарги:
Я хочу висловити незадоволення своє та деяких гравців UKRAINE GTA , через недоречні та незрозумілі правила, що стосуються битв за картель та взагальному неоф. організацій. Ці правила не покращують ігровий процес і створюють додаткові труднощі для гравців , мова йде за такі правила як :
  • Гравець повинен бути мінімум 72 години у клані за який хоче грати битву за картель.
  • Гравець повинен був проявляти активність на сервері та у клані протягом минулого сезону.
  • Усі битви за картель будуть відбуватись в один день та один час на усіх серверах.
Нажаль ці правила не покращують ігровий процес так як всі ми розумієм що битви за картель переважно грають одні й ті ж самі гравці , які взагальному не мають змоги кожного дня заходити і грати в гру , більшість людей працюють , навчаються і лиш заходять на капти щоб відпочити та насолодитись процесом капта, так як вони раніше свій вільний час віддавали для того щоб зрозуміти всю суть стрільби на цьому проекті , а зараз з новими правила цих гравців не будуть допускати до битви і цим самим більшість картелів будуть афк , не спорю можливо якісь клани будуть виходити своїм стаком але чи буде у них зацікавленість до битви , така як у каптерів , тому задопомогою цього проект може втратити чи малу кількість гравців.
Правило на рахунок 72 годин, не всі гравці мають час зайти в будні дні в гру тому це правило на мою думку також є недоречним.
Через це я дуже прошу керівництво та адміністрацію серверів прислухатись до думки гравців та хоча б трохи змінити правила , моя пропозиція на рахунок правила (Гравець повинен бути мінімум 72 години у клані за який хоче грати битву за картель.) зменшіть до 24 годин це буде більш реально для гравців , на рахунок цього правила (
Усі битви за картель будуть відбуватись в один день та один час на усіх серверах.) зробіть хоча б в один день та різний час на кожному сервері , щоб клани за які грають різні фамки теж мали змогу постояти на картелі.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
1740226675060.png

5.Дата походження:-

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Наразі ці пункти були видалені.
При прийнятті рішень з приводу нововведень, завжди приймають участь всі сервери.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі