asmetanka
Новий гравець
- Реєстрування
- 25 Жов 2023
- Дописи
- 4
- Реакції
- 2
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Аполлон Сметанка
- Суть скарги: тема скарги: зліт бізнесів. Будь ласка прочитайте мою попередню тему, щоб бути в курсі ситуації. Одразу хочеться добавити до відповіді керівника, що нас би все одно мали попередити перед тим, як видаляти ці бізнеси, тим паче перед зльотом бізнесів. Я маю відео, яке ви зможете переглянути нижче, що не я один стояв біля таких же бізнесів як аптека і т.д. і чекав їхнього зльоту, який не відбувся. Якщо розібратися, то це помилка керівництва, бо нас не попередили про видалення перед зльотом, повторюсь. Гравці котрі теж попали в таку безглузду ситуацію збирали ігрові кошти днями і ночами, аби придбати собі хоч якийсь бізнес, а через те, що гравців не попередили, вийшла ось така ситуація. Я прикріпив сюди додаткове відео зльоту, навіть в самому віпчаті було видно, що гравці навіть не сподівались, що більшість бізнесів просто приберуть з гри і через це виникла дискусія, дуже багато людей почало писати в репорт, я пам'ятаю навіть як головний адміністратор написав в чат, що частину бізнесів було видалено з гри, але це вже було пізно... Тому, привівши вас до всіх фактів які були конкретно обґрунтовані аргументами гравці, котрим так не пощастило очікують як мінімум на компенсацію зі сторони керівництва проекту. Я пропоную видати як мінімум по 3 млн ігрової валюти (частина ринкової вартості) тим гравцям, котрі мали на меті зловити бізнес котрий видалили. Звісно ж, щоб не було ніяких обманів зі сторони гравців, пропоную видавати компенсацію тільки тим, у кого є докази (будь-що: відео/відкати/скріншоти). Якщо ви дійсно до мене прислухаєтесь, то це буде дуже добрий вчинок з вашої сторони і я впевнений, що ті гравці, котрі нагнівались на вас через те, що їх ніхто не попередив вибачать вас і повернуться знову в гру.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-керівників.87904/#post-394116 - частина 1
- відповідь керівника до першої скарги
- відео зльоту :С- 5. Дата походження: 25.10.2023