Владосік Снайпс
♡ | Північна Україна | ♡
- Реєстрування
- 6 Жов 2023
- Дописи
- 526
- Реакції
- 179
- Бали
- 48
1. Нікнейм адміністратора: Мирослав Мельник / 71774
2. Особистий нікнейм: Владосік Снайпс / 45404
3. Суть скарги:
Вітаю!
Сьогодні стоявши на центральному ринку, Адміністратор Мирослав Мельник в відповідь для другого гравця, в натовпі назвав мене "рижиком", це було досить не приємно, і максимально дивно зі сторони адміністратора, і важко було повірити що це сказав саме Адміністратор.
На моє питання " Ти сказав що я рижик? " Адміністратор впевнено відповів що він ніби то описав колір волосся мого скіна...
Потім адміністратор вибачився передімною, за те що він ніби то неправильно "виразився"
Але на мою думку, це виглядало ніби то щось з цього- завуальовані образи, неповажне ставлення до гравців, образа гравців, неадекватні висловлювання.
Дякую.
P.S -Думаю більше нічого писати не буду, і так все зрозуміло...
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
5. Дата походження: 18.06.2024
2. Особистий нікнейм: Владосік Снайпс / 45404
3. Суть скарги:
Вітаю!
Сьогодні стоявши на центральному ринку, Адміністратор Мирослав Мельник в відповідь для другого гравця, в натовпі назвав мене "рижиком", це було досить не приємно, і максимально дивно зі сторони адміністратора, і важко було повірити що це сказав саме Адміністратор.
На моє питання " Ти сказав що я рижик? " Адміністратор впевнено відповів що він ніби то описав колір волосся мого скіна...
Потім адміністратор вибачився передімною, за те що він ніби то неправильно "виразився"
Але на мою думку, це виглядало ніби то щось з цього- завуальовані образи, неповажне ставлення до гравців, образа гравців, неадекватні висловлювання.
Дякую.
P.S -Думаю більше нічого писати не буду, і так все зрозуміло...
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
5. Дата походження: 18.06.2024
Останнє редагування модератором: