Відмовлено Для керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: SMM UKRAINEGTA
2. Особистий нікнейм: Кирилл Шевчук
3. Суть скарги:
Доброго дня. Одразу кажу, що знаю про заборону подавати скарги на керівний склад, але мені не відповідає ні Керівник, ні Фатченко, ні СММ-менеджер. Прошу не видаляти мій акаунт, я лише хочу, щоб мою проблему помітили та вирішили. Якщо треба, видаліть тему і напишіть мені телеграм, тільки прошу не видаляйте акаунт

Рік тому я знову домовився з новимі медіаменеджеромі про повернення на блогерку. Мені видали промокод на 06 сервері, пообіцяли співпрацю та підтримку. У результаті мене просто проігнорували.

Мої відео набирали 10 000+ переглядів, актив був кращий, ніж у багатьох блогерів, стріми збирали по 200 онлайну. Згодом я тимчасово припинив знімати через цю неприємну ситуацію, яка тоді повністю вбила моє бажання грати.

Раніше подібних проблем не було. Я вже кілька разів подавав скарги, але відповіді так і не отримав. До того ж, мені видали промокод, який можуть бачити тільки вони, і після цього просто кинули в ігнор.

Ще до оновлення 2.0 я вже був офіційним блогером. У мене була роль блогера в грі, і все було добре. Але згодом сталася неприємна ситуація з одним із керівників та медіаменеджером, у якій вони були неправі, і в мене є докази цього.

Прошу вирішити цю ситуацію. Дякую.
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Договір з SMM: - (видалено модерацією форуму)
Ігнор від SMM: - (видалено модерацією форуму)

Немає відповіді від Олега/Фатченка: - (видалено модерацією форуму)
5. Дата походження: Ігнор вже 24/12/2024 - 20/7/2025

Останнє редагування модератором:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,033
Бали
253
Вітаю!

Ознайомившись детально з ситуацією можу ствердити що вам відмовлено в офіційному блогерстві на UKRAINE GTA через образу керівництва.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі