Розглянуто Для керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Давід Шевченко.

Новий гравець
Реєстрування
19 Бер 2023
Дописи
21
Реакції
3
Бали
3
1.Нікнейм адміністратора:Андрій Корнюшин
2.Особистий нікнейм:Давід Шевченко
3.Суть скарги Я падавал скаргу на адміністратора та отримав відповідь Вище я це зрозумів друге тіпа ми порушули 2. Заборонено викрадати у Зелених Зонах | КПЗ 300 так це 2 хоть ми викрадали в жовтій зоні но нам добавили як зз зсу героїчно побіг у зз і нанього направляли автомат и там мій друг з яким ми викрадали трішки стрельну це вже PG це він герой адмін незамітив як ми йому завязали руки він розвізав руки це вже нон рп дії адмін незамітив а як ми попросили викуп адмін замітив ще як він говорив в нього був кляп в роті ми відіграли адмін незамітив це теж нон рп дії а як трішки порушули ще нам дабавили затощо дая був без маски да ми попросили викуп ну все дальше де докази я прошу карту зеленої зони жолтої зони в мене дали фрапс як я сказав за викуп і ми все відігрували 4. Дозволено викрадати з 12:00 до 00:00 за ігровим часом | КПЗ 60 ми викрадали десь у 20:17 і потім нас вже в кпз 8.КД на викрадення гравців держ організації 3 дні | КПЗ 120 прошу докази.скарга на мого друга в мене теж є вот докази на скарзі друга
4.доказ видачі покарання(скріншот/відео)Скарга
5. Дата походження:06.04.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю
Я не розумію де ви знайши ці правила, вони написані дещо інше
Ось можете ознайомитися:
Правила викрадень
Відповідь я вже надав в скарзі Кирила Бакуліна
Очікуйте відповідь керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі