Travis Scott♡
I always come back.
- Реєстрування
- 25 Лис 2023
- Дописи
- 354
- Реакції
- 137
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора: Навіть не знаю на кого писати скаргу
- Особистий нікнейм: Звертаюся з своїх всіх акаунтів на проєкті
- Суть скарги: Вечір в хату! Звертаюся до вас з проханням надати мені допомогу для вирішення цієї ситуації яка трапилася зі мною. Більше місяця тому я купив новий ноутбу (старий був слабким і ваша тех підтримка сказала мені що треба купити новий). Скачав UG з нового пристрою і все було зашибісь* до того як мене забанили за чорт знає шо AC #4 Serial Change / Spoofer. Написав в підтримку на що отримав не до кінця сформульовану відповідь (тільки зрозумів що це MTA мене забанила) і сказали щоб я вінду перевстановлював ( у мене в голові було таке питання як нафіга??? Але потім я не обдумавши це зробив і нічого не допомогло). Написав скаргу на ваш форум а вони мені кажуть в дс (я такий, «без праблєм». Ну я написав, в відповідь отримав «Вітаю, на жаль тоді залишилось декілька варіантів:
1. перевстановити віндовс
2. грати на старому пк
3. завантажити спуфер (стороннє пз) усі дії вище ви будете здійснювати на свій страх і ризик.» Питання до вас: А можете дати точні інструкції як це правильно зробити, бо то легко сказати але це важче пояснити щоб я поняв. Писав до МТА на шо вони мені сказали коротко та зрозуміло «йді отсюда , ми тобі не допоможемо» ну то понятно шо вони барани і з ними не так ні сяк. Тому давайте ви з вашою великою та дуже розумною командою UG найдете рішення щоб я дальше грав на вашому проєкті. Бо завжди є більше варіантів, їх просто потрібно знайти. Я у вас на калєнях вмовляю допомогти. Дякую на перед! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):не потрібно
- Дата походження: 25/01/2025